Greens + (och giveaway)

Jag gör sällan reklam på bloggen och gör jag det är det för produkter jag verkligen gillar och använder själv och som jag vill tipsa om.

2009 blev jag rekommenderad ett superfoodpulver som heter Greens+ och har tagit det som tillskott i stort sett varje dag sedan dess. Jag är egentligen ganska skeptisk till det här med pulver eftersom det oftast är mycket bättre att äta frukten, grönsakerna och bären som de är, men jag har läst en hel del positiva forskningsrapporter på det här pulvret och den viktigaste biten är att jag mår bra av att dricka det!

Jag har fått äran att bli en av Greens+ ambassadörer och det känns superkul eftersom jag själv använder deras olika Multivitaminer och superfoods. Allt är ekologiskt, gluten, – soja, -mjölkfritt, raw och fritt från GMO.  Min favorit är definitivt deras superfoodpulver i Amazon chocolate-smak blandat med mandelmjölk och en tsk kanel!

  • Susanna Backman
  • PERSONAL TRAINER AND MANAGER OF COLD PRESSED JUICE BAR
  • Favorite Greens Plus ProductsPlus Bars: Protein Chocolate Powder: Advanced Multi Raw & Vanilla Chai and Organic Amazon Chocolate Superfood
  • Resides: Sweden
  • Hobbies: I am passionate about fitness and love to create healthy recipes on my food blog.
”Be so busy improving yourself, that you have no time to criticize others” -Chetan Bhagat

Eftersom jag verkligen gillar deras produkter vill jag att ni ska få testa dem också och därför lottar jag ut ett paket med:

1 burk Advanced Multi Vanilla chai superfood powder
1 låda proteinbars

Jag lottar ut ett likadant paket på Instagram, så för dubbel chans kan du vara med både i denna utlottning och den på Instagram :)

Det enda du behöver göra för att vara med är att gå in och gilla Tasty Health Facebook-sida samt kommentera detta inlägg nedan (inte på Facebook) med att du gillat och att du vill vara med i utlottningen.

Jag kommer att utse vinnaren på fredag kväll och publicerar vinnaren på lördag.
Lycka till!

Utlottning av ”Tasty Health favoriter”-paket!!

Dags för en ny utlottning tycker jag och den här gången har jag samlat ihop en massa godsaker :)

Jag får hem prov på olika produkter med jämna mellanrum och jag köper själv hem en massa nya saker…som jag oftast inte hinner testa innan jag köper något nytt och sakerna jag köpt hamnar längst bak i skåpen. Och det är ju väldigt dumt att produkterna går ut och får slängas istället för att användas, eller hur!?
Därför har jag samlat ihop mina favoriter som jag lottar ut till en av er!

Paketet består av:

1 paket Shiritakinudlar
1 påse FitNutz (precis som PB2 – fettreducerat jordnötsmjöl)
1 påse torkade osötade tranbär
1 påse Ekorren ekologiskt godis
1 påse De Bron sockerfria cola-nappar
1 påse frystorkade jordgubbar
1 förpackning Carb Zone Low carb pasta
1 paket grön te
1 påse Pure MPC vanilj (casein) från Proteinbutiken
1 burk Protein Pancake Mix från Proteinbutiken
1 flaska mandelarom
1 förpackning EcoMil mandelgrädde (matlagningsgrädde)
1 burk Kokosolja
1 flaska Sriracha chilisås
1 förpackning Cavalier Sockerfri Steviachoklad
1 ”gym-påse” (där du kan stoppa nycklar) och kort

Inte illa va!!??

Vad behöver du göra för att vara med i utlottningen då?

1. Gilla och dela Tasty Health Facebook sida
2. Kommentera detta inlägg med: Ditt namn, Emailadress, Att du gillat och delat och En kort förklaring varför just du ska vinna.
3. Kommentera detta inlägg senast torsdag 27/2 kl 23.59.

Vinnaren utses och meddelas på bloggen och via mail på fredag 28/2. Lycka till!

Giveaway time: Vinn en nagelförlängning!

Idag har jag känt mig lite hängig och jag håller båda tummarna för att jag inte är på väg att bli sjuk. Det är liksom inte helt normalt att bli tok-anfådd av att gå upp för tre trappsteg! Förhoppningsvis blir det bättre av lite vila i helgen.
För att muntra upp mig själv lite gjorde jag pizza till middag. Superenkelt och klart på mindre än 15 minuter!

2 Toufayan low carb tortillas (dessa köpte jag i USA, men vanliga fullkorns tortillas funkar om du inte är känslig mot gluten. Du kan också göra mina low carb tortillabröd), tomatsås (passerade tomater, vitlök, timjan, oregano, tomatpuré, salt och peppar), champinjoner, tomater, purjolök, rökt kalkon, minikeso och lite riven parmesan för smakens skull.

Grädda i ugnen på 225 C i ca 5-10 minuter och om du har grillfunktion på ugnen kan du sätta på den de sista 1-2 minuterna.

bild från www.lashgirl.me

Något som också får mig på bättre humör är Giveaways!!!
Jag har några roliga giveaways på lager men idag och en vecka framåt har ni chansen att vinna en nagelförlängning hos Eva på Best of nails. Eva har fixat mina naglar ett tag och hon är verkligen duktig och är riktigt kreativ med mönster och färger.

Reglerna är enkla!
1. Följ Eva (Mini Naglar) på Facebook och dela sidan på din Facebook-sida ELLER följ Eva (@mininaglar) på Instagram och gör en post med fotot ovan (valfri text till fotot).
2. Berätta att du gillat och delat i kommentarerna till detta inlägg, samt ge en motivering till varför du ska vinna.
3. Ange din mailadress under din motivering.
4. Håll tummarna!

Du har fram till onsdagen den 30:e oktober på dig och vinnaren utses torsdagen den 31:a oktober. Nagelförlängningen måste utnyttjas under november månad.

Vill ni redan nu fixa naglarna erbjuder Eva 10% rabatt på alla behandlingar (manikyr, förlängning mm) oktober ut.