Vinn Risentas specialmjöler!

Det är så kul att det kommer fler och fler alternativ till de vanliga mjölsorterna och även om mandelmjöl och kokosmjöl är de mjöl jag använder mest, så är det skoj att testa andra varianter som till exempel kikärtsmjöl och hasselnötsmjöl. Det senare använde jag i botten till en nutella och banan-proteincheesecake som jag gjorde på workshopen vi hade för några veckor sedan. Urgott!

Det var ett tag sedan jag hade en utlottning och eftersom det är så kul att låta några av er få chansen att testa mina favoritprodukter så har jag knåpat ihop ett paket från Risenta (jag älskar verkligen deras produkter!) innehållande:

1 påse hasselnötsmjöl
1 påse mandelmjöl
1 påse rismjöl
1 påse bovetemjöl
1 påse kokosmjöl
1 påse boveteflingor

Jag lottar ut två paket och det enda du behöver göra för att vara med i utlottningen är att senast fredagen den 15/5 kl 23.59 kommentera detta inlägg med:

1. Namn och mailadress
2. Vad du skulle använda mjölet till om du vann paketet (du behöver inte skriva något recept, bara rent allmänt)

Lycka till!!

Comments

 1. says

  Hej!

  Vad kul med en liten utlottning.

  1.Camilla Plahn (camilla.plahn@gmail.com)

  2.Det skulle vara så kul att använda dessa mjöler för att kunna experimentera lite mer i köket. Jag skulle vilja visa mina nära och kära att det visst går att göra en massa roliga och goda sötsaker utan att behöva använda sig av ”high carb high fat” produkter. Det vore verkligen en otroligt rolig vårpresent för mig och min omgivning!

  Ha det bra!
  C

 2. says

  Jag skulle baka som en galning. Upptäckte att jag var glutenintolerant för ca 2 månader sen och har inte vågat baka lika mycket som tidigare, då dom alternativa mjölerna är dyra, och då vågar jag inte experimentera..

 3. Anonymous says

  Oscar Fältsjö
  Faltsjo_90@hotmail.com

  Om jag skulle vinna skulle jag använda mjölet till mina pannkakor, muffins, kakor etc! Experimentera en hel del, älskar att hitta på nya goda o nyttiga recept som man kan unna sig med gott samvete 😉

 4. says

  Josefine (josefine_liew@hotmail.com) skulle använda rismjöl, mandelmjöl, kokosmjöl och boveteflingor till att baka glutenfria bakverk till 1½-åringens fest i början av juni – perfekt eftersom jag äter glutenfritt och han är allergisk mot soja! Hasselnötsmjölet skulle jag däremot använda till att göra min mormors familjerecept på nötkaka i en nyttigare version. En seg, knaprig kaka, som passar perfekt att göra tårta av – med hallon och (ris- eller kokosbaserad) grädde och mörk mjölkfri choklad. Mmmmmm….. Och bovetemjölet blandar jag med kikärtsmjöl till mina glutenfria morgonscones/muffins.

 5. says

  Jag är småbarnsmamma som försöker få in så mycket av min mat i vår vardag som möjligt, blir en del ”egen kost” nu. Om jag vann skulle jag laga egna ideér på mat och göra härliga pannkakor och muffins både härifrån och de jag själv testat fram :)

  Min mail är anna.waring@gmail.com

  Tack för fantastisk sight!

 6. says

  1. Elin Axelsson, elin.axelsson@hotmail.com
  2. Jag skulle hitta på nya spännande pannkaksrecept varje helg! Älskar pannkakor hihi. Jag skulle även baka något smarrigt och som jag kan bjuda alla på till min avslutning på min verksamförlagda utbildning. Det är dyrt och som student kan jag inte lägga pengar på sådana här lyxmjöl så vore toppen att vinna!

 7. Alexandra Olofsson says

  Alexandraolofsson95@gmail.com

  Jag vill gärna ge dem till min mamma för att uppmuntra henne med hennes nya livsstil. Det har varit jobbigt för henne och något jag vet hon hälsar är att just baka – något dessa produkter kan hjälpa henne med och förhoppningsvis hitta motivationen igen!

 8. says

  Flera av sorterna finns sedan länge alltid i mitt skafferi och jag använder dem till allt möjligt – både i mat och bak.
  Denna vinst skulle ge mig ett bra tillfälle att få dela med mig av några av mina favoritprodukter till andra som jag vet är väldigt nyfikna, men ännu inte kommit sig för att prova. Samtidigt skulle även jag få chans att testa lite nytt (tänker då främst på ris- och hasselnötsmjölet).

  Kram Ellinor

  zamaster@live.se

 9. says

  Thereze (thereze.stjernander@gmail.com)

  jag skulle använda de olika mjölsorterna både till bakning och matlagning. Frukostbullar, matpajer, nyttiga bakverk. Så härligt det hade varit!

 10. Anonymous says

  Emmeli Wiklund
  emmeliwiklund@hotmail.com

  Då jag får så ont och blir så dålig av gluten så skulle det vara super kul att prova baka med de här mjölerna! Jag har alltid gillat att baka men när jag nu på senare år känt av gluten så mycket så har det blivit mindre, vill hitta tillbaka till mitt intresse! Är extra sugen på att prova hasselnötsmjölet i någon pajbotten eller muffins då jag äääälskar hasselnötter! =D Och med kokosmjölet skulle jag göra banan och kokospannkakor!

 11. says

  Jag vill vara med!
  Om jag vann så skulle jag göra massor med nyttiga plättar, muggkakor, bröd och kakor. Allt enligt dina gods recept, förstås. =)

 12. Niklas Andersson says

  Hejsan!
  Niklas.anderssonn@gmail.com

  Jag har efter en strikt (men bra) tävlingsdiet inför min Mens Physique debut fått totalt dille på att baka muggkakor, pannkakor och allt möjligt roligt! Produkterna skulle definitivt gå till det! (Dessutom tror jag inte min glutenintoleranta flickvän skulle klaga!)

 13. Anonymous says

  Louise Eriksson
  l.ouiise@hotmail.com

  Åh jag vill jättegärna vara med och tävla. Jag har tidigare bara använt mandelmjölet men skulle verkligen se fram emot att testa baka med de övriga mjölerna med. Med bovetemjölet skulle jag tex. testa någon form av nyttiga pannkakor/våfflor och hasselnötsmjölet skulle jag baka något riktigt smarrigt bakverk, med stor sannolikhet utefter nått av dina recept? :)

 14. Anonymous says

  Åh vad spännande!

  Hasselnötsmjölet- supergoda paleokakor
  mandelmjölet- Mitt underbara bananbröd
  Rismjölet- fröknäcke, blir så gott med rismjöl i!
  Bovetemjöl- glutenfritt ”danskt rågbröd”, helt klart
  Kokosmjölet- Åh, underbara paleopannkakor, fantastiskt paleo-kokosbröd och i min morgonäggröra!
  Boveteflingor- i min hemmagjorda granola

  Håller tummar och tår, vilket drömpaket detta är och skulle sitta perfekt i mitt studentskafferi!!

  Ida Björnsund
  Ida.bjornsund@hotmail.se

 15. Anonymous says

  lisa-vikstrom@live.se

  Jag försöker just nu inspirera min mamma att äta hälsosammare så dessa produkter vore perfekt för att baka lite ihop! Dessutom ett par som jag aldrig testat förut, rismjöl och hasselnötsmjöl, oj vad spännande :)

 16. says

  cassi.hagberg@hotmail.com

  Som det hälsofreak jag är skulle jag baka alla möjliga substitut till de onyttiga varianterna av bröd, kakor och dylika bakverk. Jag älskar att använda dina recept och då går dessa mjöl åt som smör i solsken, så det skulle vara helt fantastiskt att få några extrapåsar! :)

 17. says

  Då jag nyligen hittat en glädje och något som liknar en blommande passion för att stöka runt i köket så hade varit oerhört kul att få fler produkter att prova

 18. Sara says

  Sara reinodt, sara@reinodt.com
  Jag skulle passa på att experimentera och prova nya recept, och använda boveteflingorna till en ny laddning av min favoritmusli som börjar ta slut

 19. says

  Terje Talve, talve.terje@gmail.com
  Jag skulle experimentera med att baka olika spännande nyttigheter. Tycker att din blogg är fylld med jättebra recept. Saknar faktiskt att baka och äta dina muggkakor … det ekar tomt i köksskåpet, vill gärna fylla på förrådet!

 20. Louise Konradsson says

  Louise.konradsson@outlook.com
  Skrabbelucker/krabbelurer var det bästa jag visste när jag var mindre och nu i äldre och lite hälsosammare dagar känner jag inte riktigt för att mula i mig vetemjöl och strösocker. Därför har jag under flera dagar försökt att få fram ett bra recept på skrabbelucker men har än inte lyckats få fram ett bra recept. Så det skulle jag använda mina mjöler till, att experimenta fram ett bra recept :)

 21. says

  Hej!
  Johanna eljo_89@hotmail.com
  Min mammas man är glutenintolerant men älskar bakverk. Jag och mamma brukar baka med ”hans” mjöl men det blir aldrig riktigt bra. Med detta superpaket skulle jag experimentera fram glutenfria bakverk och överraska Janne.
  Tack för en bra och inspirerande blogg!

 22. says

  Liselott Gustavsson, Liselottlotta@gmail.com.
  Jag skulle använda majoriteten av mjölet till att baka sånadär ”konstiga saker” med, och i synnerhet hasselnötsmjölet som jag tror blir alldeles särskilt lyckat i kombination med proteinpulver med chokladsmak!

 23. says

  Bella Abrahamsson
  Bellaabrahamsson1998@gmail.com
  Jag skulle prova mig fram med massor av nya recept på både barer, gröt, bröd och massa annat! Har det senaste halvåret gjort en stor viktresa tillsammans med min familj och vi har nu kommit en bra bit påväg och är redo att ta in vissa saker i kosten som tidigare uteslutits och då det vita mjölet skall undvikas i det längsta möjliga så skulle det vara otroligt trevligt att kunna prova och experimentera med alla dessa nya mjölsorter!
  /Bella

 24. says

  Hej!
  Leonora, leo.selin@gmail.com

  Vad spännande! OM jag skulle vinna, skulle jag verkligen sätta min kreativitet på test, att laga mat, bröd, fikabröd, och allt gott och utesluta det uppenbara (socker och vetemjöl) är någonting jag vill utveckla – då det är någonting jag bara precis nyligen har börjat med (då jag har varit hemmets lilla bagare och fyllt frysen med massa onyttigheter ett tag – nu är det slut med det! ). Och jag vill bjuda min mamma och brorsa, för att även bevisa för dem att man KAN skapa goda maträtter/bakverk utan att ha i sig en massa konstigheter som vi är väl medvetna om är mindre bra för våran kropp… ack så gott tycker de ändå 😛 (så jag har en utmaning redan här hemma xD) Men jag skulle som sagt använda dem för att göra massa goda verk till mina nära och kära 😀

  Tack även för en sådan bra och inspirerande sida! Återvänder ofta när jag har funderingar och behöver inspiration – även motivation till att fortsätta med en hälsosam kost/livsstil. :) Så tack!

 25. says

  Felicia Berggren
  Feeliciaa@hotmail.com
  Jag skulle prova massa nya recept av alla de olika sorterna mjöl. Mandelmjöl och kokosmjöl har jag testat tidigare men inte de andra sorterna och de skulle vara väldigt spännande att kunna baka helt nya grejer och ge smaklökarna nya mumsiga smakupplevelser!

 26. Maja says

  Maja, maja.noren@hotmail.com

  Jag skulle baka glutenfritt bröd och kakor så att jag kan välja något nyttigt till fika och mellanmål istället för kakor med socker och vitt mjöl som det annars blir!

 27. Elina Palmqvist says

  Elina Palmqvist
  elina.p.palmqvist@gmail.com

  Det första jag skulle göra är din goda kletiga kladdkaka, för att ha ett bak som är lyckat. Sen sätter bara fantasin gränser för resten, muffins, bröd, you name it!

 28. says

  Louise Magnusson (lollo@tamp.dk)
  Om jag vann skulle jag ge hela vinsten till min vän! En fantastisk tjej som tycker om att experimentera med hälsosam mat :) och självklart hoppas jag bli bjuden på något bakverk som tack 😉

 29. says

  Vad kul!!! Jag älskar att baka och hitta på nya recept och testa nya recept!! Att ha nya ingredienser att testa saker med är alltid kul :)
  Jag skulle baka och laga tills det räcker några månader… jah, eller kanske veckor bara (om jag vet mig själv!)! XD

  Mitt namn: izzy
  mejl: isabelle.mulkerrins@hotmail.com

 30. Anonymous says

  Maria Andersson (maria.c.andersson@umea.se)

  Vill va med och tävla och skulle verkligen prova mig fram med vinsten. Försöker lägga om min livstil och det fungerar rätt ok.. men suuuget efter sötsaker finns kvar. Så skulle vilja testa att baka de recept som du har ute bara för att ha en backup de dagar som allt verkligen är jobbigt.

 31. Anonymous says

  Elisabeth Theodoridou
  eli.melly@hotmail.com
  Är 18 år, bor fortfarande hemma och är beroende av mina föräldrars ekonomi, vilket inte är så bra när man vill köpa på sig massa roliga och nyttiga varor att baka med, de blir skogstokiga haha :) Så om jag hade turen att vinna dessa skulle jag baka något gott och bjuda mina föräldrar i hopp om att övertyga dem att lägga en extra slant på nyttiga alternativ. Kram!

 32. Anonymous says

  Vilken härlig tävling!

  1. Gisela Glaffey (gisela.glaffey@hotmail.com)

  2. Jag skulle passa på att lära mig att baka både något gott bröd och någon muffins eller kaka för min brors skull, som är glutenintolerant (och själv inte bakar..). Det finns ju inte alls lika mycket att välja på för honom i affären som för oss andra, tyvärr! Sedan skulle jag absolut prova något spännande recept med mandelmjöl som jag tänkt att göra länge men som inte blivit av.

  Tack för en bra blogg, alltid lika roligt och intressant att läsa :)

 33. says

  Linda Gustavsson
  linda@faluna.se
  Om jag vinner skulle mjölen nog hamna i det mesta. Mina vänner tycker jag är helknäpp som bakar med bönor, proteinpulver, annorlunda mjölsorter osv, men det är ju så himla kul att experimentera fram saker som inte bara är goda utan nyttiga också!

 34. Anonymous says

  Ann Lundqvist
  annlundqvist68@gmail.com
  Om jag vinner skulle jag ge påsarna till min mamma. Min mamma är Bakdrottningen med stort B. Hon bakar dagarna i ända de mest fantastiska skapelserna och det skulle vara kul att ge henne en utmaning med lite annorlunda mjölsorter =)

 35. says

  Britt Inger Zetterqvist
  brittingerz@outlook.com
  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag fortsätta att leta recept o baka mera….
  Började använda de här mjölerna för 1,5 år sedan när jag fick veta vad min onda mage krånglade för…. Så jag letar fortfarande recept o provar mig fram….
  Önska alla Inkl. mig själv ”lycka till ” Tack för fina recept som du delar !

 36. Hanna Almqvist says

  Imorse köpte jag tre nya påsar med proteinpulver, varav det ena var naturell smak. Det är första gången jag köper det, har bara köpt choklad och vanilj tidigare. Jag vill börja baka mer matiga saker (inte bara göra chokladmousse och mugg-kakor), byta ut vetemjöl mot proteinpulver och andra mjölsorter, DET skulle jag använda mjölerna till om jag vann dom! :)

  Vänligen
  Hanna

  hanna_almqvist88@hotmail.com

 37. Anonymous says

  Jag älskar att baka och har flera i min närhet som är glutenintoleranta, så jag skulle baka en hel massa godsaker åt dem, samt experimentera mera med att baka nyttigare!
  Hälsningar Cecilia
  Cecgot6@gmail.com

 38. Anonymous says

  Jag skulle använda dessa produkter för att skapa en sund kostfilosofi som kan gå hand i hand med mitt nyinförskaffade engagemang för träning och hälsa. Alla de recept som jag skulle kunna följa och laga skulle kunna bidra till att jag kan hålla uppe min motivation och få ett bättre liv både fysikt och psykiskt:)

  Sen skulle det också bli mycket ROLIGARE i köket om man hade rätt produkter för att följa recepten 😀

  MVH Samuel Johansson
  Samuel__johansson@hotmail.com

 39. Sara Hovstadius says

  Hej!
  Jag hittar min glädje i köket. Det är matlagning och bakning som jag längtar hem till. Jag älskar att experimentera och hitta nya, roliga lösningar till maträtter/bakverk som annars inte är så bra för kropp och själ. Men med en hyfsad nyupptäckt glutenintolerans är det inte alltid lätt att få till det. Och det bästa jag vet är pannkakor, bröd och pasta… Så därför skulle jag använda dessa produkter som ett hjälpmedel för en hälsosammare livsstil, som även fungerar för en känslig mage.

  Sara Hovstadius
  sara@hovstadius.com

 40. says

  Hej! Jag har länge hållir bort de vanliga mjölsorterna och livnär mig till stor del på bland annat dina recept! Hela frysen är full av urgoda nyttigheter som jag kan nappa åt mig i farten, vilket är som räddaren i nöden när jag har bråttom eller ska fika med någon. Vann jag skulle jag stå ännu mer i köket än jag redan gör och försöka mig på alla möjliga bakverk, speciellt bröd och muffins! Jag gillar verkligen risentas produkter och har länge velat testa boveteflingor men aldrig kommit mig för att köpa. Här i Finland har vi inte lika stort utbud av vissa svenska märken som ni har, och även därför vore detta ett ypperligt tillfälle! Verkligen jättekul att du har en utlottning! :)

  zaphir__@hotmail.com

 41. Anonymous says

  Fick diagnosen glutenintolerant i förra veckan och är laktos sedan tidigare. Ser det som en rolig utmaning lära mig att baka gott frukostbröd och någonting gott efter träning, och då skulle dessa mjölsorter komma väl till pass.

  jeanette73andersson@gmail.com

 42. Anonymous says

  Alexandra Axén, alexandra_axen@hotmail.com

  Om jag vann skulle jag övertala min småskeptiska familj att det verkligen går att baka och skapa godsaker med annat än socker och vitt vetemjöl. Hittills har jag just och jämt fått dem att testa på mina proteinbars, med Goldstandard proteinpulver och jordnötssmör. Fortfarande är de skeptiska, och fundersamma kring alla dessa ”nymodigheter”.

  Det skulle vara roligt att vinna, då kunde jag testa fler av de recept som du har här på bloggen. Det senaste receptet som jag testade var sötpotatisbrödet med chiafrön. Supergott blev det, men jag spräckte verkligen min stackars studerandebudget på chiafröna. Jag älskar att baka och äta gott. Till min familj hör också min pojkvän, och eftersom han har diabetes så känns det alltid bra att testa nya alternativ till mjöl och socker.

 43. says

  Elinor Molander (Elinor@live.se)
  Ska tävla i november och bygger upp kroppen i god tid med choaching hjälp. Det mesta av min ekonomi går till mat och träningen så skulle vara en utgift mindre till min stora dröm. Bikini fitness!
  Tack för den stora inspon, du har fått mig att älska bakning och mat lagning fast jag äter cleant!! 😀
  http://onourwayup.blogg.se

 44. Ida says

  Ida Magnusson ida.magnusson88@hotmail.com

  Jag har varit sugen på att prova dina recept med rätt typ av mjöl under detta år jag följt din blogg. Som student sedan tre år prioriteras bra mat högst, men vissa saker har tyvärr fått prioriteras bort, t ex alla de här härliga mjölsorterna. De är ju inte de billigaste tyvärr. Om jag vunnit paketet skulle det första jag gjorde vara att göra din kladdiga kladdkaka för fy sören vad den ser god ut!

 45. says

  1. Annah Olofsson, annah.85@live.se
  2. Jag kämpar med vikten inför vårt andra IVF-försök i höst för att öka chanserna att det ska leda till en graviditet. Så jag skulle använda dessa mjöl istället för det tråkiga vetemjölet som det annars blir hela tiden.

 46. Anonymous says

  Maria Norberg, mhr.norberg@gmail.com

  Jag är en glutenintollerant, fattig student som älskar att experimentera med matlagning och bakning, och älskar risentas glutenfria mjöler!
  Om jag skulle vinna paketet skulle jag experimentera fram nåt riktigt gott recept till midsommar, Sommarlängtan! Kanske nåt gott knäckebröd att ha till sill och äggmackan, eller nån god mandeltårta att ha till efterrätt med massa kokosgrädde och jordgubbar på! 😀

 47. says

  Alice Appelbäck (alice.appelback@gmail.com)

  Som nötälskare som omöjligt kan ta ett par nötter är detta ett perfekt sätt att få i sig de nyttiga fetterna genom t ex addera i morgongröten eller strö över salladen och ändå få smaklökarna tillfredsställda. Bakar redan en del idag med endast risentas mjöl och lyckats få ett antal människor ’konvertera’ till dessa bakverk istället. Tycker generellt att deg och andra bakverk gjorda på nötmjöl är godare än med vanligt mjöl och 1kg smör så mycket kommer även användas till det.

 48. Anonymous says

  När jag in i skafferiet går
  Finns det något som läker alla sår
  Med goda mjöler som gör mig gott
  kan jag baka bröd som inte blir torrt
  Bullar och kakor är min akilleshäl
  Och att bjuda på bakverk gör alla väl
  Sunt för min mage, sunt för min kropp
  då kan man baka utan något stopp
  Så snälla låt mig testa dessa grejer
  Så kan jag baka gott till mina favorittjejer!

  Hälsningar
  Clara Engstrand
  clara.engstrand@gmail.com

 49. Anonymous says

  Mitt namn är Nathalie och jag är 19 år. Jag har alltid älskat mat, alla sorters mat! De senaste året har jag mer och mer börjat experimentera med mer hälsosammare alternativ och jag är verkligen helt fast, älskar det! Till hösten pluggar jag förhoppningsvis till dietist (om jag lyckas komma in), jag vill lära mig så mycket mer!! Detta pris hade gett mig möjligheten att utforska och samtidigt lära mig en massa nytt, jag hade blivit så glad!

  Du är en fantastisk förebild och det är mycket tack vare dig som jag har fått upp ögonen på en hälsosammare livsstil. Tack för det!

  Nathalie Falk (nathaaliefalk@hotmail.se)

 50. says

  Josefine Stål (josefine.stal@gmail.com)

  Under flera års tid har jag haft problem med min mage, det jobbigaste har varit smärtan och illamåendet, men även problem som uppsvälldhet och gaser har gjort dagarna jobbigare. Jag har alltid älskat grönsaker och frukt som jag tror grundar sig i att jag som liten var allergisk mot gluten, soja, laktos och mjölkprotein. Dessa allergier försvann som tur var när jag fortfarande var liten. Efter många utredningar hos läkare under de senaste åren har de fortfarande inte kommit fram till någon orsak, och mediciner hjälper inte. Men då jag kom i kontakt med rawfood samt bloggar som denna slog det mig att jag mår mycket bättre utan gluten och mejeriprodukter(trots att testerna visade att jag tålde allt). Jag har nu det senaste året blivit allt mer intresserad av att använda grönsaker, frukter och nötter som jag älskar även i bakande och i nya spännande rätter. Jag försöker experimentera en del och lära mig hur olika mjöler eller andra ingredienser fungerar. Om jag skulle vinna detta paket skulle jag baka goda kakor samt frallor att avnjuta under dagarna. Och jag skulle inte behöva känna av min mage mer än att den fungerar som den ska.

  Tack för en väldigt inspirerande blogg!

 51. Anonymous says

  Anna Olsson, anna sigrid.olsson@gmail.com
  Jag älskar allt som har med mat och bak och göra, därför gillar jag att pröva på nya recept från inspiratörer som dig! Dock säger min studentbudget oftast säger nej till att pröva på nya spännande produkter, så får jag ofta kompromissa. Om jag vinner ditt paket så kommer jag kunna experimentera ännu mer, vilket skulle göra mig glad i både kropp och själ :)

 52. says

  Å vilken tävling!! Skulle bli SÅ glad om jag vann!

  Jag tycker jättemycket om att baka nyttigt men blir väldigt begränsad när det gäller de flesta recept eftersom jag inte har dessa nyttiga mjölsorterna. De är ju betydligt dyrare än vanligt vetemjöl.
  Min mamma är ensamstående med mig så ekonomin är inte på topp. Därför vill jag inte pressa henne mer med att tjata om att jag vill ha ex. sådana här saker. Jag tänker hela tiden på så mycket nyttigt och spännande jag ska äta när jag flyttar hemifrån haha 😉

  Så vad skulle jag göra då? Jo jag skulle testa på alla dom roliga recepten där ute! En pizzabotten står högt på listan, även pajdeg! Sen till jul så skulle jag äntligen kunna baka nyttiga lussebullar och pepparkakor! Och proteinbollar av alla dess slag skulle jag säkert också göra, verkar så gott! Sen finns det ju en massa tårtor och bakverk som nyttifierats där ute :) Men något jag verkligen längtar efter är choklad. En kladdkaka eller chokladfondant skulle inte sitta helt fel!! Sen har jag även hört att man kan göra gröt på boveteflingor. Eftersom jag är gröt-addict så är det ett måste i så fall!!

  Jag skulle som sagt bli överlycklig om jag vann! Kram och tack för grym inspiration både här och på instagram där jag följer dig :)

  /Lisa Adolfsson – lisa.k.adolfsson@gmail.com

 53. says

  1. Cecilia Cederblad
  2. Jag skulle ge dem till min lillasyster som fyller år här strax (blir ju inget bak för mig än ;)) och som älskar att baka kakor, både nyttiga och mindre nyttiga. Då kan hon få leka av sig lite och förhoppnings prova något nytt gott & roligt recept med nya mjölsorter :)

 54. says

  Lena Dufvenberg, lenaliten@hotmail.com.
  Min dotter fyller år nästa vecka och hon vill ha macarons på kalaset. Om jag vinner tänkte jag testa att baka macarons med mandelmjöl och sukrin. Jag vill också testa om jag kan baka vete- och sockerfritt med övriga mjöler så att det blir en riktigt god fest!

 55. says

  Emma Stålebring
  emma.stalebring@hotmail.com

  Jag skulle så gärna vilja prova speciellt hasselnötsmjöl och rismjöl, för att experimentera och utveckla mina bakkunskaper med. Då min mixer precis har gått sönder har jag svårt att mixa eget mjöl.

  Mvh
  Emma

 56. Anonymous says

  1. Cecilia Ekstedt cecilia.ekstedt@hotmail.com
  2. Jag älskar att laga mat och även baka. Jag skulle använda mjölsorterna till att exprementera fram lite nyttiga frukostbullar. Även roliga pajskal hade jag testat!
  Om min sambo hade fått bestämma skulle han leva på ljusa polarkakor haha. Jag undviker helst vetemjöl och försöker testa nya saker och det är så kul att få kunna baka och ge till någon man bryr sig så mycket om. Mina vänner säger att jag kommer bli en riktig bullmamma och det stämmer nog haha. Jag älskar att fixa och greja i köket och jag känner mig riktigt tillfredställd när både jag och min älskling njuter av maten och samtidigt har vetskapen om att man ger kroppen något bra! :)
  Flummigt svar. Tack för en härlig inspirationskälla! Ha det gott!
  /Cecilia

 57. says

  Å vad roligt! Älskar risentas mjöler! Jag skulle göra matiga pajer med ett proteinrikare skal med hjälp av sojamjölet och fylla med goda grönsaker och äggstanning. Till frukost skulle jag göra scones av bovetemjölet!

  Sally.jonsson@hotmail.com

 58. Sara Kylhed says

  Sara Kylhed
  sakysara@hotmail.com
  Jag skulle vilja experimentera fram gott bröd då jag inte hittat något riktigt bra hälsosamt brödrecept ännu som kan stilla mitt sug efter de vanliga bröden gjorda på vitt mjöl :)

 59. Claudia says

  Claudia Peters
  claudiapeters@hotmail.se

  Älskar att baka och märker hur magen mår så mycket bättre utan massa gluten. Skulle bli allt från pajer, pannkakor, muggkakor, proteinmuffins och cheesecakes. Din blogg är så toppen, är så glad att jag hittat hit! :)

 60. Hanna Rosell says

  När vissa ser dessa påsar är det många som butiken flyr, ”Vad är detta? Mandelmöl? Åhå så dyr!”. Själv är jag förälskad i allt vad detta innebär; bröd, pizza, nyttig dessert! Vad jag skulle göra om jag vann allt detta, är att mina föräldrar på plats sätta. De är emot allt hälsosamt jag gör, de tror inte på något jag står för! Är vinsten min ska jag komma på något bra att baka, och bevisa att det inte behöver vara vetemjöl och en regäl klick smör för att smaka!

  Hälsa är verkligen min passion och att få dela med mig av det och få andra som står mig nära lika intresserade är en dröm! Jag är själv orolig för mina föräldrars övervikt och pappas höga kolserol och att de inte tar det seriöst gör mig ledsen. Jag vill verkligen visa dem att det finns andra alternativ i livet utan att det behöver bli sämre! Därför skulle det betyda mycket för mig att vinna då jag själv inte har pengarna att lägga på såhär många fina produkter.

  Hanna, 21 år
  hanna-rosell@hotmail.com

 61. says

  Jag försöker att undvika gluten i så stor utsträckning jag kan. Min son var/är sädesslagsallergiker så även om det håller på att växa bort så använder jag mig av andra alternativ så gott det går. Jag skulle gärna testa dessa mjölsorter, både för min och min sambos skull, men framförallt för min sons räkning och allas vår framtida goda hälsa.
  Linda Karlsson
  me71_17@hotmail.com

 62. says

  Men vad kul det var att hitta hit. Läste ditt inlägg om kvarg, keso och kesella… Har du sett att Lindahls kommit ut med blåbärskvarg, super god : )

  Ja vad skulle jag vilja göra med dessa, äger ju inte en enda påse.
  Älskar mjuk pepparkaka med kokos.
  Undrar om man kan fixa till en sådan med innehållen i dessa påsar?
  Ha de gott,
  Camilla

 63. Patricia says

  1. Patricia dphduran@gmail.com
  2. Om jag vinner ska jag fortsätta utforska bakningens nyttigare värld, för sötsugen blir man ändå hur man än gör, och för att bjuda nära och kära på så att de också kan upptäcka att nyttigt är gott! :)

 64. says

  Sofie Medin, sofiemedin@hotmail.com

  Skulle göra bananbröd! Tycker det är såååå gott, men tyvärr anar jag att min mage inte tål så mycket gluten, hade så gärna velat äta någon skiva till kaffet utan att få ont i magen!

 65. Anonymous says

  1. Annie Martinsson (anniie.martinsson@gmail.com)
  2. Jag skulle bevisa för min kära mor att det visst går att baka kalasgoda bakverk UTAN vanligt mjöl å sötning! Nyttiga OCH goda bakverk :)

 66. Anonymous says

  Oj, vad många som deltar i tävlingen! Chansen för mig att vinna är väl minimal, men skam dem som inte ens försöker ;P

  En super-tävling är det i alla fall!!!

  min mail: annie.w.074@gmail.com

  Och nu till vad mjölerna skulle användas till:

  Jag skulle använda dem i bakning, för att göra pannkakor, i gröten (både vanlig gröt, men även så kallad ”paleogröt” gjord på bl a ägg och nötmjöl. Jag är nämligen väldigt nyfiken på att testa det sistnämnda!) och säkerligen mycket annat.

  Det är ju minst sagt roligt att utforska allt som kan skapas i köket ;P

  Nu återstår bara att hålla tummarna, både för mig själv och alla andra :)

 67. says

  sandra_ecb@hotmail.com

  Åh, vilken härlig tävling och precis vad jag behöver. Eftersom jag nyligen upptäckt att jag är känslig mot gluten och därför inte klarar av att äta vanligt bröd och kakor, och att jag även försöker äta hälsosamt rent allmänt är detta perfekt! Tänk vad mycket gott jag skulle kunna göra med dessa sorterna. Att handla detta i affär är ju tyvärr lite dyrare än annat så att få vinna detta hade varit heaven:D Scones, pannkakor och jag, nästan allt man kan tänka sig äta skulle jag göra med detta.

  Både jag och min mage vill verkligen vinna. Hoppas hoppas hoppas;)

 68. says

  sandra_ecb@hotmail.com

  Åh, vilken härlig tävling och precis vad jag behöver. Eftersom jag nyligen upptäckt att jag är känslig mot gluten och därför inte klarar av att äta vanligt bröd och kakor, och att jag även försöker äta hälsosamt rent allmänt är detta perfekt! Tänk vad mycket gott jag skulle kunna göra med dessa sorterna. Att handla detta i affär är ju tyvärr lite dyrare än annat så att få vinna detta hade varit heaven:D Scones, pannkakor och jag, nästan allt man kan tänka sig äta skulle jag göra med detta.

  Både jag och min mage vill verkligen vinna. Hoppas hoppas hoppas;)

 69. Sofia Alfredsson says

  Kul! Jag skulle bakat en herrans massa! Egentligen så är jag inte så särskilt bra på det om jag ska vara ärlig.. Men det jag bakar just nu är i stort sätt bara från din blogg. Får en helt annan motivation till att lära mig baka när det inte är en massa skit i. Så jag skulle fortsätta öva på min bakning! Har faktiskt lyckats ett flertal gånger med dina goda recept :)
  sofia.alfredsson@live.com

 70. says

  1. Bella (bella.hamner@gmail.com)
  2. Jag skulle äntligen kunna prova alla recept jag har i huvudet. Som fattig student är det ända ”specialmjölet” jag har hemma kokosmjöl. Jag tycker det är minst lika kul att följa recept som att hitta på något eget och dessa mjölsorter hade gjort att jag kunde baka mer bröd och mjuka kakor (drömmen) och kanske tom få min skeptiska familj att inse att det inte behöver vara vetemjöl och vitt socker i en kaka för att den ska vara god 😉
  Håller tummar och tår för att vinna, kram!

 71. Anonymous says

  Caroline Andersson
  carro93_5£hotmail.com

  om jag skulle vinna skulle jag baka som tusan. Ääääääälskar att baka (och äta) haha

 72. says

  Roligt med en sådan super tävling!

  Om jag vann skulle jag nog börja med att baka ett riktigt gott och saftigt glutenfritt bröd. Jag älskar bröd och alla dess pålägg man någonsin kan tänka sig men har märkt att jag är väldigt känslig mot gluten. Därför skulle det vara perfekt att få lite nya mjöler så man kan testa sig fram till en ny frukostfavorit, mellisfavorit eller bjudfavorit som magen faktiskt mår bra av!!

  Madeleine Österman
  Mejl: Madeleine.osterman@ybc-nacka.se

 73. Jessica says

  2. Vad du skulle använda mjölet till om du vann paketet (du behöver inte skriva något recept, bara rent allmänt)

  1. Jessica Söderwall, jessica.soderwall@hotmail.com

  2. Baka olika glutenfria bröd, mjuka och hårda kakor! Jag har IBS och min mage mår bättre med glutenfritt, dessutom kan man göra goda och sunda recept med dessa produkter :)

  Tack för en fin blogg! :)

 74. Jessica says

  Oj, blev lite fel där, här är rätt meddelande :):

  1. Jessica Söderwall, jessica.soderwall@hotmail.com

  2. Baka olika glutenfria bröd, mjuka och hårda kakor! Jag har IBS och min mage mår bättre med glutenfritt, dessutom kan man göra goda och sunda recept med dessa produkter :)

  Tack för en fin blogg! :)

 75. Anonymous says

  My Bodö
  my.bodo@gmail.com

  Om jag vann skulle jag baka fina scones till min älskling. Jag har flertalet gånger försökt uppmuntra till hälsosammare alternativ men han vill ogärna experimentera med något så gott som scones. Detta kan bli ändringen….

 76. Anonymous says

  Malin Henriksson Malin.henriksson@mail.com

  Jag har en massa roliga recept på lut som jag skulle vilja testa baka. Som student brukar inte roliga bakgrejer och mjöler vara prio ett när det är knapert på kontot. Därför vore det kul att få chansen att experimentera fram något gott med dessa! Särskilt nyfiken är jag på hasselnötsmjölet som verkar kanongott att ha i olika kakor!

 77. Tove says

  Det hade varit underbart att vinna! Jag fyller 25 i nästa vecka och skall fira min födelsedag med kalas. Då jag och många av mina vänner är laktos och gluten intoleranta så skall mina tårtor såklart vara laktos och glutenfria. Har hittat bra recept som innehåller risentas mjöler. Så att vinna detta paket hade varit underbart, då jag flera gånger i veckan använder mandel och kokosmjölet!

  tove.ahlander@hotmail.com

 78. says

  Namn:Mio Dahllöf-Hinders
  Mail: miossagoland@gmail.com

  Jag älskar att baka och experimentera fram nya recept, i det här fallet glutenfria då jag själv är glutenintolerant. Jag driver en matblogg (miosagoland.blogg.se) där jag delar med mig av mina recept och även vilka produkter jag använder. En bunt glutenfria mjöler skulle med andra ord komma väl till användning (och gå åt fort!) :)

 79. Anonymous says

  Louise (eriksson.louise@live.se)

  Jag skulle verkligen testa att experimentera fram alla möjliga olika formar av smaskiga hälsosamma bakelser men också testa något av dina recept bara för att vara på den säkra sidan för att få fram något ätbart 😉 som student är det svårt att våga testa hej vilt för risken finns ju att det inte blir ätbart, haha, det har iaf hänt mig, amatörbakaren, några gånger.

 80. Anonymous says

  Madeleine Åkerman
  madde.bki@telia.com
  Vet att det är försent att skicka in men kan ju försöka
  Försökte att skicka i väg hoppas att det kommer fram nu.
  Du inspirerar mig med allt ditt bak.
  Ska testa på Vanilja almond fudge protoinbars
  den ser väldigt god ut.
  Har provat på Cheeskake jordgubb med Chiafrön och den kommer jag baka igen.
  Även vill jag inspirera min familj med nyttigheter :)

 81. Anonymous says

  Jag vet inte om du menar torsdagen 15/5 eller fredagen 16/5 så jag skickar och testar! :)
  Kristina Öhrman
  kristina.ohrman@gmail.com

  Jag skulle använda mig av de till att fortsätta exprimentera fram glutenfria och veganska bakelser och fikabröd till min lillebrors cafeprojekt samt att försöka göra en del av dina recept veganska (glutenfri är de ju nästan redan) :)

 82. Frida says

  Vad kul med en tävling! Skulle jag vinna skulle jag göra en paleokladdkaka men byta ut mandelmjölet mot hasselnötsmjöl, det borde ge en alldeles fantastisk nutella smak tänker jag!
  Varma hälsningar,
  Frida
  fridaeklund@hotmail.com

 83. says

  Jag har ganska nyligen valt att sluta äta gluten och i samma veva börjat experimentera med att baka glutenfritt. Roligt, men väldigt annorlunda mot ”vanligt” bakande! En stor skillnad är ju att det inte bara är att slänga i en massa vetemjöl, utan det krävs en hel del olika mjölsorter för att få ett bra slutresultat. Jag skulle använda mjölerna för mer brödexperiment… och nötmjölerna skulle garanterat hamna i sommarens pajdegar! :)

  Johanna, johannajilsen@gmail.com

 84. Anonymous says

  Anna
  ms_bergholm@hotmail.com

  För att kunna testa på ännu mer av dina underbara recept. Har köpt 2 st av dem, har tänkt flera gånger att baka efter olika recept du har lagt ut, men har fallit på att jag inte hittat alla sorter i min lokala butik.

 85. Anonymous says

  magda94@hotmail.com

  Mjölerna skulle användas väldigt flitigt i mitt kök då jag och min familj slutade äta gluten för ungefär ett år sedan. Jag älskar att vara i köket och inspireras av olika hälsosamma recept, bland annat från din blogg! Min pappa har reumatism och sedan han började äta glutenfritt är han mycket bättre, vilket är den största anledningen till att jag började baka just glutenfritt. Eftersom min familj alltid har varit en ”brödfamilj” tycker dem det är otroligt kul när vi kan äta gott bröd men samtidigt må bra av det. Att vinna mjölpåsarna skulle vara hur roligt som helst, det skulle definitivt bli till mer matbröd och proteinmuffins:)

 86. says

  Vilka underbara mjölsorter! Har testat några men inte alla. Jag skulle vilja använda mig av hasselnötsmjölet och göra en god pajbotten med någon geggig choklad och avocado- röra i 😀 mumma

 87. Emelie says

  Åh vad roligt!

  Jag använder precis som du kokosmjöl och mandelmjöl, men även alla sorter på bilden ovan som bovete, sojamjöl, quinoamjöl osv, varje gång jag bakar/lagar någonting. Enda mjölerna jag använder, så för mig som student skulle det vara guld värt att för en gångs skull inte behöva köpa alla dessa oftast dyrare mjöler :) mail: hermanssonemelie@hotmail.se

 88. Julia says

  Jag skulle såklart använda dom till att baka dina recept och försöka komma på egna 😀 Skulle vara toppen för mig som student att få vinna dom här produkterna eftersom min ekonomi kanske inte alltid räcker till haha! Mail: julia.markstrom@skola.nykvarn.se

 89. Anonymous says

  Pila87@live.se
  Jag skulle gärna vilja vinna dessa för att försöka ge mig på att baka något nyttigt då jag varit utan socker i hela 77 dagar och lagt om min kost..
  Eftersom jag på 2,5 månad lyckats träna o äta rätt har jag även förlorat nästan 9 kg nu o även att jag redan känner mig som en vinnare så vore detta pricken över iét så att säga:)

 90. says

  Emelie Lundqvist
  emelielundqvist@outlook.com

  Ifall jag vann ett sådant paket skulle jag baka en massa hälsosamma recept som jag funnit på olika tränings- och hälsobloggar och placerat i min ”måste-testa-receptbank”. Jag tycker att det är otroligt roligt att trixa ihop kakor och bröd som man kan känna är hälsosammare och som ger vardagen en liten färgklick. Mer hälsa, glädje och spännande godsaker åt folket !

 91. says

  REAP Online Utlåning Tjänster

  Välkommen till REAP Online Utlåning System

  ALLA Ansökan skickas till vårt kontor e-post på: andersonmarinuse01@outlook.com

  Tack för ditt intresse för enREAP BusinessLoan. Vi förstårdin
  tid är värdefull, så för första gången sökande, läsProgram steg
  för att försäkra att du kan slutföra dinonlineverksamhet
  låneansökan. Förutsatt all information samlas och
  känd, till ansökan kommer normalt ta flera timmar att
  slutföra. Du kommer att höra från vår REAPBusiness Specialist inom 10 minuter efter det att du skickar in
  din ansökan.
  Vi är privata investerare som vi ger ut säkrade garantera lån till Business Män och kvinnor
  i affärstransaktioner,köpa bil, hem köp lån och andra personliga lån ETC vi gerut långsiktiga lån för
  maximal med 3% ränta på detta 5-50år kan du också berätta att det belopp som du behöver så att
  vi skickar dig villkoren om du verkligen är intresseradav att få ett lån från oss, är lån emitterade i
  Nederländerna dollar högsta jag ger $ 80.000.000, USA och ett minimum av US $ 5000.
  Jag gör också skydd och icke-Säkerheter lån för ditt företag Starta. Om du är intresserad fylla i
  ansökningsformuläret nedan, så vi kan börja behandla dinlånebeloppet, kan du överväga följande frågor:
  Vi rekommenderar att du skriver ut ansökan (MS Word-fil)och granska den innan du slutför det på nätet.
  ansökningsblankett

  (1) Fullständigt namn: ________________]
  (2) LAND: ___________________]
  (3) STAT: _______________________]
  (4) ADRESS: ____________________]
  (5) LÅNEBELOPP: ________________]
  (6) Ändamål: ____________________]
  (7) LÅNE VARAKTIGHET: _______________________]
  (8) huvudtelefonen: ___________________]
  (9) andratelefonen: _____________________]
  (9) E-postadress: __________________________]
  (10) NÄSTA OF KIN: _________________________]

  ALLA Ansökan skickas till vårt kontor e-post på: andersonmarinuse01@outlook.com

  * Fyll i dina uppgifter med rätt information och komma tillbaka till USA för att fortsätta med din
  låneansökan så snart som möjligt *
  Tack för din förståelse och tillämpning …
  Vi kommer att invänta ditt svar snart.
  C.E.O
  Mr. Scott Clenver
  Tillbaka
  © 2015 All rights reserved.
  Drivs av Webnode

  Läs mer: http://team-sromberg0.webnode.se/news/sponsor-annons/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *