Våffeldagen – mina favoritrecept

Då var det dags för firandet av ännu en av årets alla mat-dagar, våffeldagen. Eftersom jag åt våfflor i helgen (jag hade ingen aning då om att det var våffeldagen idag) så fick jag min ranson och jag kände mig inte så stressad över att det inte blev några våfflor idag. Istället har jag jobbat med det sista inför öppningen av Pressology juice på tisdag!

Butiken ligger på Nybrogatan 21 och vi kommer sälja alla våra kallpressade ekologiska juicer, nötmjölk, smoothies, raw snacks och så småningom även raw food-luncher. Så välkomna att titta in på tisdag :)

Istället för ett nytt recept på våfflor tänkte jag tipsa om mina favoritrecept och även ge tips på andra bloggares våffelrecept som jag ser fram emot att testa!
Ps. Mitt belgiska våffeljärn har jag köpt på Kjell & Co för 99 kr. Ds

Andra bloggares våfflor
Önskar er en fortsatt trevlig våffeldag, själv ska jag baka sötpotatisfrallor till ett nytt recept som kommer i helgen :)

Comments

 1. says

  Hej Sanna! Imorgon ska jag garanterat göra dina äpple- och kanelvåfflor till söndagsbrunch :) Jag har en fråga till dig som jag funderat på: håller du dig fortfarande till IIFYM/flexible dieting? Är mest bara nyfiken då det känns som du är ”friare” i ditt ätande etc. nu än förut. Kram :)

 2. Anonymous says

  Hej!

  Jo, det är så att jag skulle köpa Casein proteinpulver för att jag har sett att du har många recept med detta. Jag följde då länken du har lagt ut till det proteinpulver du använder Pure MPC 1 kg, Nutritech från proteinbutiken.se, http://www.proteinbutiken.se/p/protein/pure-mpc-1kg.html.
  Men de har bara banansmak på proteinpulvret! Kan du rekommendera något annat märke som är likvärdigt? Vill gärna ha choklad och eventuellt också vaniljsmak på pulvret.

  Tacksam för svar!

  Mvh

  • Anonymous says

   Tack för svar!
   Jag ser också att det finns något som heter protein 90 plus. Det innehåller 82% kasein och 18% vassle. Pure MPC innehåller ungefär samma fördelning av kasein och vassle. Är det inte bättre att använda Protein 90 plus då? Går det bra att använda detta i alla dina recept med caseinproteinpulver, med tanke på att det inte är 100% kasein?

   :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *