För oss blekfisar :)

Det är sällan jag tipsar om andra produkter än livsmedel på bloggen, det är ju trots allt en matblogg….med lite inslag av träning då och då. Men ibland hittar jag produkter som jag verkligen gillar som inte är livsmedel och då vill jag såklart tipsa om dem också.

Jag solade en hel del solarium när jag var yngre, men nuförtiden vågar jag inte ta den risken eftersom jag har cancer i familjen. Däremot vill man ju känna sig lite brun och fräsch nu när det böjar bli vår och jag hittade för ett halvår sedan brun-utan-sol-produkten Vita Liberata och jag blev helt kär i den!

De flesta brun-utan-sol-produkter jag testat ger antingen en lite orange-aktig färg, eller så är det svårt att få färgen jämn och det blir streck och fläckar.
Den produkt från Vita Liberata som jag har testat heter Phenomenal 2-3 week tan och jag köpte Medium-färgen. Det är en mousse som man masserar in i huden med en ”vante” som man köper med och man blir verkligen brun direkt! Färgen torkar jättesnabbt (inte kladdig!) och man kan lägga flera lager beroende på hur brun man vill bli. Jag brukar lägga två lager per gång och gör det oftast på kvällen och sover med fägen och duschar sedan på morgonen, eftersom de flesta sådana här produkter, även denna, luktar på ett speciellt sätt. Färgen sitter kvar i ca 2 veckor men man kan bättra på den efter ett par dagar om man tycker att den bleknar. Vi som tränar en hel del duschar ju ganska ofta och då kan fägen släppa lite fortare.

Jag har tyvärr ingen rabattkod eller liknande att ge er eftersom jag inte är sponsrad eller har ett samarbete med Vita Liberata. Jag gillar helt enkelt produkten skarpt och vill tipsa er som letar efter en grym brun-utan-sol-produkt nu när det börjar bli dags för lite lättare kläder :)

Comments

 1. Anonymous says

  Stort tack för en fantastisk blogg!
  Och även för detta tips! Har letat efter något sånt här länge :)
  Men var köper du den? Sökte runt lite, verkade svårt här i Sverige? :)
  Kram från en trogen läsare !

 2. Amanda says

  Hej! Har du nåt tips vad jag kan göra med överbliven chokladkaka? Har gjort en proteinbrownie men råkade ha den inne i ugnen för länge så den blev alldeles för torr. Kändes trist att slänga bort allt men vet inte riktigt vad jag kan göra annars. Nåt tips? :)

  • says

   Hej!

   Kanske smular över kvargen? Eller smula sönder den, blanda med lite banan/äppelmos och nötsmör och forma till bollar som du kan dragera med choklad eller äta som de är :) Som cake-pops!

 3. Anonymous says

  1000 tack snälla du för tipset! Jag är väldigt blek och har provat det mesta i bus-produkter och inte varit speciellt nöjd. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *