Questbars i lager hos Proteinbutiken

Många har frågat mig om vart man kan köpa Questbars och jag köper dem alltid på Proteinbutiken. De är otroligt populära och de tar slut snabbare än de hinner fylla på lagret, men nu kan jag tipsa om att de har fått in alla smaker av mina favorit-proteinbars igen!!

Passa på och köp innan de tar slut!

Nu ska jag njuta av min middag: Lax med fänkåls-coleslaw….recept kommer i helgen :)

Comments

  1. Emma says

    Hej!

    Vet du vart man kan finna Questbars i en fysiks butik och inte över näthandel förutom LCHF-klubbens butiker. Trött på att behöva beställa då jag bor i skåne och vad jag vet så finns det endast att få tag på i STHLM. Det har blivit så att jag numera kör mer med Nutri Nicks protein bars som e så goda och med lågt kolhydratvärde.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *