Äntligen är den klar!!

Det har tagit lite tid och en väldans massa timmar, men äntligen är den klar! Jag pratar förstås om min första e-bok, ”Tasty Eats & Healthy Treats”30 delicious recipes for a healthy lifestyle.

Jag har länge pratat och drömt om att skriva en bok och detta är första steget mot att ge ut en ”riktig” bok. Anledningen till att det blev en e-bok är att det är riktigt smidigt att ha boken med sig, i och med att man kan ladda ner dem till både Iphones och Ipads (och datorn såklart).
Jag hade aldrig klarat det utan Fanny som har hjälpt mig med layout och design och jag är enormt nöjd med slutresultatet. Förhoppningsvis blir det fler roliga projekt tillsammans framöver, vi håller på att smida lite planer 😉

Boken innehåller 30 av mina favoritrecept i kategorierna:
Muggkakor
Pannkakor
Luncher & Middagar
Bakverk
Bite sized treats & protein bars

Några av recepten finns här på bloggen, medan några (mina favoritrecept) är nya och som aldrig blivit publicerade tidigare. Vad sägs om ”Kladdig chokladkaka med kokosglass”, ”Frozen Key Lime pie”, ”Low carb pumpaproteinbars”?.

Alla recept är näringsberäknade och det finns såklart bilder på alla recept. Boken är på engelska men det finns ett avsnitt med en måttomvandlare, dvs en översättning av amerikanska mått till dl, ugnstemperatur, gram osv. Om det går bra så blir det kanske en bok på svenska framöver, vem vet? :)

Just nu är priset satt till $10 (ca 60 kr) och man köper den via den här LÄNKEN eller genom att trycka på köp-knappen till höger på bloggens sida. Du betalar enkelt med ett Paypal-konto och så fort du betalat kommer ett email med länken till att ladda ner boken. Att skapa ett Paypal-konto tar bara någon minut och kostar ingenting.

Jag hoppas ni gillar boken och kom gärna med feedback och synpunkter! Tack för ert stöd och era fina kommentarer på bloggen, det förgyller mina dagar ska ni veta :)

Comments

  1. Sabine says

    Stort Grattis!! Det här har jag också sett fram emot! Oh så spännande att det finns nya recept också i den ^^. Definitivt köp för mig och imponerande arbete du har åstadkommit! Vilken dröm, avundsjuk och jätte glad för din skull!

  2. Ann-Sofie says

    Åh vad roligt! Tyvärr kommer jag inte in på länken, funkar den bara till iPhone/iPad (och dator)? Inte till tex Samsung smart phone? Fortsatt lycka till!

  3. says

    Grattis! Jag funderar på att köpa den, dina recept är helt fantastiska. Med en del inspiration från dina recept så skrapade jag precis ihop en av de godaste chokladkakorna ever, med chokladfrosting gjord på avocado. Ta gärna en titt! Näringsvärde är beräknat :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *