Julklappsutdelning: 3 månaders coaching till två personer

Som jag skrev igår har det varit dåligt med julklappar här på bloggen, inte en endaste julklapp har jag lottat ut! Men det är bara för att jag ville vänta lite med att dela ut min julklapp till efter jul, eftersom julklappen startar i början av nästa år för två personer.

Jag kommer dela ut två stycken 3-månaders coachingpaket till en kille och en tjej med start under januari, värde 5000 kr styck. Jag och David kommer båda att sköta coachingen för dessa två personer.

Paketet inkluderar:

* ”Konsultation” via mail där vi tillsammans kommer fram till ett rimligt mål
* Individuellt upplagt kost och träningsschema
* Uppdateringar veckovis där vi går igenom hur veckan gått och gör justeringar i kost och träning vid behov
* Tillgång till frågor, pepp och stöd via mail under hela perioden

Det här paketet kan alltså användas precis som man vill, oavsett om du vill öka muskelmassa, ökad motivation, gå ner i vikt, förbättra vanor eller bara må bättre. Det kan däremot inte användas som en diet inför en fitnesstävling, eftersom det oftast kräver längre tid än tre månader.

Det enda kravet jag har är att vi får använda före och efter-bilder samt dela dina framsteg under tiden vi jobbar ihop på bloggen och vår hemsida, samt att du är redo att göra ditt allra bästa om du vinner paketet! Om du har några sjukdomar eller liknade som kan påverkas av en eventuell ändring i kost och träning, bör du konsultera med en läkare först.

Så här gör du för att ha chans att vinna:

1. Gilla Tasty Health på Facebook och @tastyhealth på instagram (om du har båda det vill säga) och dela detta inlägg på Facebook.

2. Skriv en kommentar till detta inlägg (på bloggen, inte på Facebook) och ge en motivering till varför just du ska vinna. Du behöver inte skriva en lång uppsats utan bara förklara varför du vill vinna. Glöm inte att skriva din mailadress så att jag kan kontakta dig om du vinner.

3. Utlottningen är öppen till den 31:a december kl 23.59, sedan går jag igenom alla kommentarer och väljer ut en tjej och en kille. Vinnarna meddelas under första veckan i januari.

Lycka till!!

Comments

 1. says

  Jag följer redan dig på fb och instagram, gjort länge :)
  Jag skulle vilja vinna för det känns som jag tappat bort mig själv mellan jobb, barn, stress. känner mig ful och tråkig och behöver verkligen en spark i baken så jag kanske kan sluta gömma mig hemma och faktiskt vilja ut någon gång utan att känna mig fulast av alla. Jag skulle ge järnet om jag vann!! Skulle betyda mycket, ska ju på bröllop i maj så hade vart kul att slippa gömma sig i en sopsäck till klänning då.
  Mail: sandrah_85@hotmail.com

  Hoppas på tur!!

 2. says

  Åååhhh tänk om man skulle få chansen att verkligen få en riktig coach. Att få en nytändning för träningen och komma ur sin bekvämlighetszon och verkligen få köra slut på sig själv! Jag hade fullkomligt älskat det !! Jag har tränat på gym i flera år men jag känner att jag skulle vilja testa att faktiskt satsa på riktigt. Se hur långt man kan gå! 😉
  Hoppas, hoppas verkligen på detta !! Kram Camilla ivarssonx91@hotmail.com

 3. says

  Gillat o Delat! jag är helt vilse…och stressad småbarnsmamma ensamstående och får inte alls rätt på träning, mat o hälsa….jag behöver verkligen strukturen,….men är alldeles för trött psykiskt för att själv hitta den & på någotvis kan jag inte komma vidare med dejting o annat innan jag hanterat kroppen….så om du hade velat vara den nycklen som öppnar upp allt och hjälper mig att förändra allt så skulle det vara guld värt! teodoras@hotmail.se (ladolcetina på insta).

 4. Anonymous says

  Har kämpat i 2 år med kost och träning men får inga resultat, har tagit hjälp av flera PTs men ingen tycker jag gör fel. Ändå händer inget alls. Jag vill bara känna mig som den spralliga 23åring jag är. Jag sköter kosten med ren matlagning, mycket av dina recept, jag tränar hårt. Pushar mig själv varje dag. Jag har nästan gett upp hoppet och har velat ta hjälp av dig så länge men pengarna räcker inte till. Jag vill bara få bort flabbet och bryter ner min kropp, jag vill ha muskler som bygger upp den och jag är berädd att vad som krävs för att få den. Har dessutom atros, påbörjat diskbråck och luxationer i axlar och höft. tror att du är en coach som verkligen lyssnar på klienterna. Jag vinner heller aldrig någonsin men hoppet är ju de sista som lämnar eller hur 😉

  Hoppas hoppas att du vill ta dig an denna unga tjej och i gengäld får du en klient som kommer gråta av lycka :)

  Julia_Hellron@hotmail.com

 5. Victoria E says

  Hejsan!

  Som den tävlingsmänniska jag är, tvekar jag inte en sekund till att söka. Jag vill vinna denna tävling för att jag behöver hjälp med att gå vidare i min resa till mitt drömmål. Jag har under 2014 gått ner 5 kg och känner att jag just nu står stilla och stampar. Jag behöver hjälp med att utveckla min träning och kost. Motivationen finns här, men det är kunskapen som fattas.

  Håller tummarna!!

  Victorii_a@hotmail.com

 6. Anonymous says

  Hej Susanna!
  Jag har massor med drömmar…en av mina drömmar är att tävla en gång i livet.
  Jag har tränat nästan dagligen de senaste åren. Har egentligen inga kunskaper om träning och kost, men jag har kämpat tappert. Kan inte säga att jag har haft speciellt bra resultat och har varit ganska trött. Detta har resulterat i att jag har tappat lusten för träning och har inte varit på gymmet sedan september…vilket resulterar i att jag har kommit ifrån min dröm och självklart mår inte bra. Jag hoppas, hoppas få denna julklapp och kunna komma ett steg närmare min dröm.
  a-bot@hotmail.se
  Hoppas!

 7. Anonymous says

  Jag önskar hjälp att ta mig från min berg och dalbana när det gäller kost och träning. Behöver vägledning till ett sundare liv helt enkelt! Mitt mål nästa år är att springa tjejmilen för första gången, och det vill jag verkligen klara!! Mvh Caroline. Caroline_norman87@hotmail.com

 8. says

  Hej!
  Efter att jag har satt alla andra före mig själv i flera år så har jag äntligen insett att jag måste må bra för att alla andra ska må bra. De blir lidande om jag mår dåligt. Senaste året har jag tränat till och från och nu de senaste månaderna har jag hittat en rutin med träning och kost som fungerar med vardagen men jag skulle vilja få mer kött på benen. Jag vill lära mig mer, jag vill se vad min kropp och mitt psyke kan klara av och för detta behöver jag hjälp för själv vet jag inte riktigt i vilken ände jag ska börja :-) Att vinna detta skulle verkligen hjälpa mig på resan mot att bli den bästa versionen av mig!

  Jag har självklart gillat och delat!

  Kram Kicki (kicki81se@gmail.com)

 9. says

  Jag vill vinna för att jag har försökt gå ner 6 kilo till men fastnar i någon form av vikthets och onödigt stor press på mig själv. Jag stirrar mig blind på vågen och blir mer och mer nedstämd när inget händer eller om jag går upp. Har liksom fastnat.

 10. says

  Hej! Jag har brottats med ätstörningar, anorexia och ortorexi i över ett år. Har äntligen lyckats ta mig ur det här och insett att mat inte är farligt. Jag har ändå svårt för att veta hur mycket och vad jag borde få i mig då jag vill gå upp i vikt och bygga muskler…
  Har lyckats, men bara en liten bit på vägen. Skulle bli så himla glad om du kunde hjälpa mig attnå en liten bit till på vägen…till en högre vikt och mer muskler!
  /hon som drömmer om den stora rumpan och de muskliga armarna! Emmahagglund@live.se

 11. Anonymous says

  Nu är jag redo att bygga muskler och bränna fett. För att få resultat och kunna närma mig mina mål behöver jag coachning och inspiration. Du kan hjälpa mig att hitta den bästa versionen av mig själv.
  Hoppfulla hälsningar Veronica
  sandin-warn@telia.com

 12. Anonymous says

  Åh det här skulle vara bra för mig :)
  Att lära mig mer om kost och träning inför ett nytt år fullt av nya utmaningar, samt att jag skulle behöva tappa en del vikt.
  Din expert hjälp är vad jag behöver för att skapa ett sundare liv och en bra grund att jobba utifrån.
  Mvh Jessica
  yesnora@icloud.com

 13. Anonymous says

  Hej på dig Sanna!
  Jag är en 47-årig man som har två små barn, två vuxna killar och en tio år yngre fru som jag älskar över allt annat i livet. Som det ser ut just nu så med min vikt och hälsa kanske jag inte finns hos dem när de blir äldre och växer upp. Jösses jag vill se mina barnbarn i livet. Just nu är jag inte ett bra föredöme för mina barn med mina dåliga kostvanor och lite motion. Får jag din hjälp kan jag kanske hjälpa resten av min familj åt rätt håll också.. Kram på dig! Min mailadress: nygard01(sbanela)gmail.com

 14. says

  Jag skulle bli så glad om jag vann detta åt min man Tomas! Han har kämpat så länge med sin vikt och försöker verkligen ,Men det är inte lätt helt allena och utan,den rätta kunskapen. Med denna vinst skulle han få den bästa hjälpen och pushen till en hälsosammare livsstil och piggare/starkare kropp han kan känna sig stolt över.
  Tomas mail är:tomassjolund@gmail.com

 15. Ullis says

  Av det som jag förr älskade och tyckte var väldigt roligt, av det finns inget kvar.
  Efter problem med ryggvärk (ej diskbråck) under många år och ingen hjälp till HUR jag ska träna för att kunna fortsätta med det jag gillar, så har det resulterat i att jag blir låg och äter helt fel. Det dåliga resultatet av det här har inte låtit vänta på sej.
  Jag hoppas verkligen på detta……Vänligen yolis@hotmail.com

 16. Ullis says

  Av det som jag förr älskade och tyckte var väldigt roligt, av det finns inget kvar.
  Efter problem med ryggvärk (ej diskbråck) under många år och ingen hjälp till HUR jag ska träna för att kunna fortsätta med det jag gillar, så har det resulterat i att jag blir låg och äter helt fel. Det dåliga resultatet av det här har inte låtit vänta på sej.
  Jag hoppas verkligen på detta……Vänligen yolis_69@hotmail.com

  P.S fel mailadress i mitt inlägg ovan, denna är det som gäller. Tack.

 17. Malin says

  Jag vill vinna detta för att jag mått dåligt över mig själv i lång tid och på grund av stress gått upp mycket i vikt, jag vet att detta är ett stort steg på vägen till ett hälsosammare liv. Min email är Malin.bu@hotmail.com

 18. Anonymous says

  Hej Sanna!
  För att göra en lång historia kort; sitter fast i ett ekorrhjul med metabolic damage och behöver nycklar för att ta mig ur. Vilken fantastisk möjlighet du ger, bästa julklappen ever! Håller tummar och tår! Kram Annie

 19. says

  Jag skulle vilja vinna för att jag är en ung idrottande tjej som gått vilse i mat- och fitnessdjungeln och skulle behöva lite stöd, hjälp och kunskap på traven. Jag har problem med att hitta balans och välmående. Inte nog med det så tycker jag om dig och din blogg supermycket och du verkar så hjärtlig, inspirerande och kunnig. Håller tummarna! ;D

 20. says

  jag som många andra här skulle behöva en spark i baken när motivationen tagit slut. .när vardagen kommer i fatt en med jobb, hem och 3barn och latmasken kryper in i skinnet då hade det varit så å å å bra att ha er. . Nilsson-Jennie @Hotmail.com

 21. Carin says

  Hej! Jag önskar mig denna julklapp, då jag har som mål att tävla någon gång i framtiden, och skulle ”behöva komma igång lite”, på rätt sätt. Jag spenderar jag mellan 12-14 h/vecka på träningen och finner det givande att investera i hälsan, vilket blir extra viktigt vid livets motgångar.
  Tack för en inspirerande blogg.
  Vänliga hälsningar
  Carin

  carin.hyback@hotmail.com

 22. says

  Jag har läst din blogg länge och har alltid älskat träning och hälsa och låtit mig inspireras av dig mycket. Men, något hände och jag har inte varit på ett gym på 1 år. Jag har slarvat med maten och lever mest på knäckebröd och godis. Såhär blev det när jag började må dåligt psykiskt. Har försökt komma tillbaka på banan men det är svårt och jag behöver verkligen någon som peppar och hjälper mig! Jag vet att jag mår som bäst när jag får träna och äta bra.

 23. Ottilia Friberg says

  Jag är en tjej som efter flera år med ätstörningar nu börjar inse att min kropp är alltför mager och behöver mer mat och mer muskler. Jag skulle behöva hjälp med att hitta en bra balans mellan kosten och träningen, för det känns det inte som att jag har idag. Det känns som att jag sliter ut min kropp, och det vill jag inte egentligen, jag vill ju bygga muskler!!! Er hjälp skulle vara ovärderlig för mig!
  /Ottilia
  tillan.friberg@gmail.com

 24. Anonymous says

  Hej! jag skulle vilja vinna dethär för att få en sund inställning till kosten. jag är en sån person som försöker äta nyttigt, sen faller jag dit och frossar i socker för att sedan ”straffa” mej med att dra ner på resten av dagens sunda kost för att inbilla mej att jag då kompenserar. Detta vill jag få en ändring på!
  h. Emma :) emma8p@hotmail.com

 25. says

  Hej”
  Man vågar inte tro att just JAG skulle vara den lycklige vinnaren, men gör ett försök. Jag brukar aldrig få ngt gratis…..jag skulle vilja vinna för att kunna bli en glad, lycklig, stark, positiv och framför allt frisk mamma, hustru, vän, människa…..jag skulle vilja få en grund för livet för att uppnå HÄLSA.
  Vänligen
  Maja.tanasilovic@gmail.com

 26. says

  Vill gärna vinna detta så att jag får hjälp med att komma igång med träningen efter vår andra dotters födsel. Tycker själv att jag är i bra form,mmen vill självklart bli starkare i hela kroppen (främst coren naturligtvis). Är inte ute efter att få bort några kilon, utan hekt enkelt en starkare kropp, bättre hållning och kanske bli kvitt låsningarna i ryggen som kommer med jämna mellanrum. //Ida. vikstromida@gmail.com

 27. says

  Jag har gått ner ett antal kilon, men jag vet att kilon är bara kilon … man kan väga lika mycket men ändå se olika ut. Så det jag vill är att forma kroppen. Dessutom har jag ett stillasittande jobb och därför vill jag bygga en stark kropp som klarar av det. Känner att jag står och stampar på samma ställe, både som gäller träning och kost.
  talve.terje@gmail.com

 28. says

  Följer dig redan på facebook och instagram, läser och inspireras nästan varje dag av det du skriver! Önskar att vinna detta så att jag en gång för alla äntligen lär mig hur jag ska ta hand om kroppen på rätt sätt, lära mig vad som är rätt kost och inte köra svält stilen då jag tycker mat biten är så svår. Önskar att äta och träna bort ca 8-10 kg och bygga upp en starkare och snyggare kropp och få en erfarenhet som jag sedan ska klara av att jobba vidare på själv sen.

 29. says

  En nystart då jag haft uppehåll i 6 veckor från träning. Inflammation i axlar och stel nacke, kanske oxå blir av med ballongmagen på köpet😊

 30. Anonymous says

  Hej! Jag skulle vilja vinna det här för att gå ner några kilon till tävlingsformen. Jag gör tävlingsdebut i bänkpress år 2015 och behöver få bort lite för att passa in i den viktklass jag siktar på. Jag vill naturligtvist inte bara rasa i vikt så att även musklerna försvinner, så detta skulle jag behöva hjälp med! :) H. Simon simppiss@hotmail.com

 31. Anonymous says

  Åhh äntligen!!! 18 år räcker!!! När jag funderade över hur jag levt mitt liv kring mat och träning de sista 18 åren så kom jag fram till att jag jojobantattränat ganska mycket pendlat mellan 65-93,6 kg som mest. Det räcker, när jag såg din och Davids julklapp här så ser jag en chans till en hållbar livsstil och förhållningssätt till träning och mat bortom ALLA metoder som jag provat. Att bara få denna möjlighet är så inspirerande och motivatinshöjande=) som sagt 18 år räcker, nu hoppas jag på att få möjligheten tillsammans med er till en hållbar livsstil!!!!! Ha en bra lördag! Annika Winde
  E-mail: famwinde@telia.com

 32. Anonymous says

  Åh, denna julklapp vill jag vinna för att få en hälsosam inställning till kosten!
  Jag styrketränar 5 dagar i veckan sen flera år men pendlar mellan av och på, allt eller inget gällande kosten. Min inställning till godis är allt annat än sund.
  Att få professionell hjälp för att få en långsiktigt hållbar inställning till kosten vore den bästa julklappen!!

  lisa_tonnerfors@yahoo.se

 33. says

  I hela mitt vuxna liv har jag satsat allt på mina 7 barn, har tack o lov haft goda gener men nu när jag nått 40+ så räcker inte det. Vågen visar lika mycket som när jag kommit hem från BB och orken är usel, svårt sockerberoende ich känner mig förgiftad. Jag behöver all hjälp jag kan få, så jag får leva och må bra så jag finns där för mina barn och kommande barnbarn. Att lära mig ta hand om mig själv och min kropp! jesli69@gmail.com

 34. says

  Hej, jätterolig tävling IFORM utav att vinna en fin juleklapp! Själv skulle jag verkligen vilja vinna detta, då jag har försökt slimma till mig till o från efter min sista graviditet, jag är absolut inte överviktig. Men man vill ha det lilla extra, eftersom jag har noll koll på vad man bör äta i samband med träning och vad ska man bygga den dagen i samband med den muskel gruppen?!? Gah jag har nött på internet, frågat men får alltid olika svar. Äh skit samma, vilket har resulterat i att ja löpbandet där vet jag att jag bränner men inte mer än så :/ ska jag va rikitigt ärlig så behöver jag nog en liten puff från en proffesionell som kan peppa och framförallt. Ge mig tips om vilken mat Jag ska äta, det hade vart såå underbart att kunna gå på stranden i sommar med bra självförtroende och inte behöva skämmas 😊 med 2 småbarn så får man ju ligga mitt i smeten om du förstår hur jag menar. Alla ska ligga vid bryggan 😊 min mailadress är emeliehoij@hotmail.com
  Håller mina tummar nu!

 35. Anonymous says

  Hej!
  Jag vill vinna för det känns som jag tappat bort mig efter att ha börjat en utbildning samtidigt med två små barn. Innan utbildningen hade jag som plan att äta mer och träna mer för att försöka bygga mer muskler men blev mest bara äta i all stress. �� emull_felix@hotmail.com

 36. Anonymous says

  320 timmar. 323 pass.
  Det är vad jag har lagt ner på träning under 2014 och jag ser ändå exakt likadan ut som 2013. Vore en dröm att få vinna detta och få hjälpen jag uppenbarligen behöver.

  Efterlyser muskler!

  /Malin
  malinduv@hotmail.com

 37. Anonymous says

  Mina barn förtjänar en mamma som mår bra med sej själv och min man förtjänar en fru med lite bättre självförtroende. Som det är nu påverkar de både vardagslivet och sexlivet att jag inte lyckas ta tag i mej själv.
  Arbetet på en gård kräver också en hyfsat stark kropp för att inte gå sönder i förtid. Hoppas på att få lite hjälp att komma rätt i livet för min familjs skull!

  Magnum_love24@hotmail.com

 38. Caroline says

  Jag har varit i kontakt med dig förut och insett att jag inte kommer ha råd på länge att använda mig av din hjälp. Vikten har varit ett problem för mig sen jag fick mitt första barn för 4 år sen och jag har länge jojjobantad och mått psykiskt dålig över hur min kropp förändrats. Bättre blev de inte när jag väntade mitt andra barn , då jag hamna i en depression under graviditeten för att sedan hamna i en förlossningsdepression efter och idag är jag sjukskriven på heltid pga av detta.. vill tillägga att andra barnet är snart 2 år. Att jag inte känner igen mig själv när jag kollar i spegeln har lett till att jag är trött , grinig , irrirerad och sätter gränser för mig själv som jag aldrig tidigare gjort. Min sambo va vältränad och deffad när vi blev tillsammans för 7 år sen , idag är de ca 30kilo + och ett mående som inte är av denna värld pga hur jag mår efter allt detta. Detta vart nu mer en novell men kunde inte komma på ett kortare sätt att förklara detta.. snälla sanna, Vi behöver din hjälp att komma tillbaka till livet och ge våra barn den uppväxt dom behöver med rätt mat och glada föräldrar !
  Jag vill så gärna tycka om det jag ser .. Snälla !?
  //
  Caroline och Tommy

  Caloliiin@hotmail.com

 39. Anonymous says

  Hej!
  I maj 2015 gifter jag mig på Maui! Är säker på att det kommer bli en alldeles fantastisk dag och resa! Men ännu bättre skulle det vara om jag innan dess fick din hjälp med att bli smidigare och tajtare. Tränar gärna och mycket, främst gruppträningspass. Så motivation finns det gott om! Men behöver hitta fokus och rätt inriktning gällande både kost och träning för att nå mitt mål.

  //Sandra

  everlasting_85@hotmail.com

 40. says

  Hej

  En man på 42 vårar som önskar att komma igång i med mitt stora intresse handboll då jag i sommras gjorde illa hö knä. Tappade då motivation å ork samt fick några extra kilon på köpet. Vill nu åter få enerigen som jag tappat för mig själv och familjen. Men även bli av med en del smärtor som dykt upp jag tappade motivationen. Mvh Micke

  mickeb72@hotmail.com

 41. says

  2014 var för mej ett mycket lärorikt år
  Att ha rensat ur kroppen och skafferiet har satt sina positiva spår
  Jag lagar nu endast den renaste mat
  Och vägrar lägga halvfabrikat eller e-nummer på mitt fat
  På gymet kämpar jag på så ofta och gott jag kan
  Men med begränsad tidsbudget och kunskap blir det svårt på egen hand
  Drömmen är att komma i mitt livs form på bästa sätt
  Tillsammans med Susanna och David vet jag att det skulle göras helt rätt
  Jag är beredd att satsa allt jag har
  Om ni mej under era vingar tar

  God fortsättning! mvh Jenny (frumins_skafferi)
  frumin@comhem.se

 42. says

  Hej!

  För drygt ett år hittade jag en ny passion i träning och började älska att vara på gymmet. Detta är helt otroligt eftersom jag aldrig hållit på med sport eller gillat att röra på mig. Det blev mitt nya stora intresse och en stor del av mitt liv. Men sedan jag flyttade till en ny stad och började plugga i september har jag haft svårt att komma in i en bra träningsrutin och ha bra kostvanor. Mycket av det beror på stress och ångest som jag drabbats av. Detta grämer mig något fruktansvärt då jag vill få tillbaka passionen i träningen. Jag har även lagt på mig några kilon som jag vill gå ner men framförallt vill jag bygga muskler, och få en starkare och hälsosammare kropp! Har problem med sötsug som jag nu vill bryta för gott när jag inför bättre matvanor i mitt liv. Är övertygad om att detta skulle göra mig en mycket gladare person, nu behöver jag bara motivationen till att göra dessa stora förändringar!

  //Maja

  maja.noren@hotmail.com

 43. says

  Följer dig både på facebook och instagram! :)
  Behöver en skjuts i rätt riktning i en ganska krävande vardag. Efter sista barnet som föddes i augusti förra året har jag tappat greppet och väger förvisso mindre än innan men kan inte känna någon tillfredsställelse med det. Vill vara stark och vältränad och behöver en rejäl spark i ändan för att komma igång. Viljan finns men inte riktigt rätt kunskap och redskap för resan!

 44. Anonymous says

  Åh den här julklappen önskar vi oss, jag & min sambo! Vi träffades på gymmet för 8 år sedan, efter några år kom det hus, barn & studier emellan. Nu vill vi tillbaks till gymmet igen- tillsammans! Vi behöver er coachning!

  Självklart gillat på Fb! Tack för all inspiration!

  Mvh jenny
  (Jennywuopio@hotmail.com)

 45. says

  Jag blir oerhört glad om jag vann, jag har opererat armen och behöver komma i form, samt efter 4 barn har jag svårt att bli av med gravidmagen, trots en del träning, som jag tror inte jag gör på rätt sätt.
  Tack på förhand
  ralibona@gmail.com
  Ralina

 46. Anonymous says

  Vilken ära att få kost-och träninsgsråd av Er två. Jag är en tjej som alltid tränat, men har aldrig haft speciella mål förutom att jag mår så himla bra av träning. Men nyss fyllda 45 är känner jag att kroppen förändras och kräver ett annat engagemang för att hållas i trim, saknar kunskapen på det :-) Få möta 2015 med den bästa versionen av mig vore så spännande, men det krävs stöd och coaching för det. jonls01@yahoo.se

 47. says

  Hej! Detta skulle vara den perfekta julklappen för mig. Har haft alltför många viktupp och nedgångar se senaste åren och graviditeter däremellan. Prövat olika dieter med olika resultat. Just nu upp i den högsta vikten jag nånsin haft pga husbygge som tagit alla krafter. Skulle vara så oerhört lycklig om du ville hjälpa mig att en gång för alla verkligen gå ner i vikt på ett hållbart sätt o lära mig att tycka om mig själv igen. Nu hoppas jag på tur! :) elasnellman@hotmail.com

 48. says

  Jag brinner verkligen för hälsa och träning, tränar nästan varje dag och vill i framtiden även tävla. Jag har dock först och främst ett stort problem i att hitta en balans, när jag unnar mig så finns det liksom inget riktigt stopp. Jag har även provat ett flertal olika upplägg men utan några större resultat. Jag känner att jag bygger muskler under men på grund av att jag inte kan få detta att synas tappar jag lätt motivationen och hamnar i en ganska grov psykisk dipp då det känns som att jag lägger ner hela min själ i träningen utan att kunna se några direkta resultat. På grund av att jag är student är min ekonomi ett stort hinder till att kunna ta hjälp med detta och hoppas verkligen att jag vinner!

  Jag gillar både på Facebook och instagram och har delat! :)

 49. Anonymous says

  Vet inte ens om jag vågar vinna detta:)
  Har funderat länge på kost och träningsråd. Har pendlat i vikt de senaste 10 åren. 2 Graviditeter . Vill komma igång med träning som håller. Att jag inte ger upp. Vill minska mitt midje mått 10 cm. Om jag vinner ska jag ge allt.
  Anna_granas@hotmail.com

 50. says

  Hej på Er!

  2004 – Jag: Trött ohälsosam tjockis på 107 kg.
  2014 – Jag: Pigg, lycklig böna på 67 kg!

  Hjälp en glad, enveten & galet fokuserad tjej att få till det där SISTA!

  Varma hälsningar från en styrketräningslover i Halland //Christina Seger – info(AT)rockkonst.se

 51. Anonymous says

  Till att börja med så mådde jag jätte dåligt över mig själv i sommras, jag hatade verkligen mig själv för hur jag såg ut. Så jag sa till mig själv att jag måste ändra på mig själv så att jag kan tycka om mig igen. Jag har kämpat stenhårt dem senaste 6 månaderna och har tappat ca 10 kg. Men nu är jag i en dipp igen och hat känslorna börjar komma igen. Jag behöver nog ha en extra push för att lyckas igen. Och jag tror att detta är precis det som skulle behövas för just det :)
  malin.karjula@gmail.com

 52. says

  Hej, fantastiska Sanna! Vill börja med att säga TACK! Tack för denna möjlighet och tack för allt du ger till mig via din blogg med alla otroliga recept och grymma inlägg!
  Anledningen till att jag vill vinna är för att jag behöver din hjälp. Har tidigare varit sjuk i anorexia men är friskförklarad sen något år tillbaka, men en del tankar lever fortfarande kvar ang. kost, kropp och träning. Är rädd för att träna för lite, är rädd att äta för mycket, är rädd för att lägga på mig överflödigt fett igen. Så otroligt dumma tankar som envist hänger sig kvar. Jag är övertygad att med din hjälp kan jag äntligen få ro i själen med detta och övervinna hjärnspökena. Det jag vill ha hjälp med är att få en lycklig relation till mat och kropp. Tack än en gång, Sanna! Stor kram och massa kärlek!

  eveliina.uimonen@hotmail.se

 53. says

  Älskar din blogg och har gillat på insta och facebook! :-)
  Jag skulle vilja utvecklas kring kostvanor och träning. Älskar att träna och har haft svårt att finna en sund balans och inte överträna. Jag skulle tycka det var en spännande utmaning och kanske tappa lite procent fett och få mer synliga muskler :-) Är skoliosopererad och kan inte göra alla övningar, men har många egna alternativ!

  Jag hoppas och ser verkligen framemot det! 😀

  Rejwin@hotmail.com

 54. Elsa Hassler says

  Den här tävlingen kommer verkligen precis i rätt tid för mig! En kort tillbakablick kan nog förklara varför:

  2010 insjuknade jag i ätstörningsträsket och kämpade hårt för att bli frisk. Vändningen kom 2012 då jag blev inlagd på sjukhus i 2 veckor. Därefter har jag sakta men säkert återhämtat mig, gått upp i vikt och format mig själv som människa. 2012 blev även året då jag skaffade mitt gymkort, då var det gruppass i fokus, men under 2013/2014 har jag upptäckt hur kul det är med styrketräning. Jag spenderar många timmar på gymmet varje vecka och även i köket – att baka och äta dina och Fanny Roethlisbergers recept är så kul! Tycker att det är så kul med ”hälsomat”! Åter till träningen… Nu är jag en 17-årig tjej som känner jag att jag byggt upp min kropp igen och blivit ganska stark och fått en kropp jag trivs med. Men jag vill bli starkare, och större. Jag har kommit till en tröskel där jag känner att jag inte utvecklas längre. Mitt mål just nu är inte att få en trimmad fitnesskropp, utan jag vill helt enkelt bara bygga upp kroppen ännu mer, känna mig stark och vacker. Jag känner mig lite vilsen och litar inte riktigt på mig. Att få hjälp av två experter är precis vad jag behöver för att ta mig vidare på min resa!

  Har delat och följer dig på instagram och Facebook sen långt tillbaka :) Tack för allt bra du delat med dig av! Du har varit en stor inspiration för mig på min resa från ätstörningen till ett fullvärdigt liv. Ska tillägga att jag är friskförklarad sedan ett år tillbaka och inte har några övriga sjukdomar.

  elsa-h@hotmail.com

 55. Frida says

  Jag är en 23 årig tjej som tränat sedan jag var ung och älskar det! Jag är taggad till tänderna inför 2015 och hoppas detta kommer bli året då min träning tas till nya nivåer. Din hjälp på resan skulle vara ovärderlig!!

  Vänliga hälsningar,
  Frida
  fridaeklund@hotmail.com

 56. says

  Hej Sanna! Jag skulle bli så glad över att få vinna detta :)
  Jag är varken småbarnsmamma, skadad eller har någon sjukdomshistoria. Jag är en helt vanlig 24årig tjej som ÄLSKAR att träna och verkligen har tid för det. Jag har styrketränat regelbundet i drygt två år och har nu i höstas även börjat att löpträna. Klarade milen under timmen för första gången precis innan jul och är skitstolt över det! 😀 Jag är sjukt peppad på att utveckla min styrka där jag känner att jag stannat lite och har svårt att pusha mig själv.
  Skulle jag vinna skulle ni få coacha en tjej som kommer gå all in och har ett ”jävla anamma”!

  Kram josephine
  josephine-lofborg@hotmail.com

 57. KatrinS says

  Hej, jag skulle behöva lite hjälp, att komma över en svaka. Har de sista 2 åren lyckas att gå ner mer än 10kg och utvecklad en bra träningsvana. Men nu har jag hamnad i en svaka. Behöver hjälp att hitta träningsglädjen igen och återgå till bra matvanor, så att inte resultatet av de sista 2 åren bli ogjord på ett par veckor/ månader. Vill kanske gå ner 3kg, men framförallt minska fettprocenten lite till och som sagt hitta nu glädje i en bra livsstil..helt enkelt en motivationsboost…mail: trine65@msn.com

 58. Anonymous says

  Precis som min fru gick jag upp i vikt under graviditeten. Sonen fick kolik och mjölk allergi, sömn, stress och frustration innebär dåliga matvanor. Vår hälsa är påväg ner för en bergsbrant. Vill du vara vår räddande ängel?

  David_rydstrom@hotmail.com

 59. ElinOscarsson@live.se says

  När jag var 19 föddes min dotter, i januari fyller hon 3 år. Under dessa tre år har jag kämpat och slitit för att gå ner i vikt men jag tråkigt nog kommit tillbaka till den onda cirkeln av dålig kost, på tok för lite motion och sömn. Jag har ett fruktansvärt sockersug som styr mig dagligen och det har tagit över min vardag. Jag vill så gärna ta kontroll över mig själv men jag vet inte hur jag ska gå till väga och jag behöver stöd.
  Jag vill så gärna vara den allra bästa förebilden för min dotter men jag behöver hjälp på traven.

  Tack förresten för en jättebra blogg!

  / ElinOscarsson@live.se

 60. Anonymous says

  Hej Susanne och tack för en jättebra blogg. Följer dig i alla typer av sociala medier och tycker om att prova dina recept :)

  Nu är det så att jag länge funderst på att jag behöver din hjälp. Min bästa kompis har du coachat undrr ett års tid och hon är riktigt nöjd med både dig och resultatet!!
  Jag har en liten son på två månader och gick upp extremt mycket under min graviditet och tyvärr var jag inte speciellt smal innan heller. Det bidrog till att mina knän gick sönder och jag har fortfarande ont och vet att jag framförallt behöver gå ner i vikt och öka styrkan i lårmusklerna, men hur???
  Till historien tillhör även att jag har en sambo som la på sig halva min viktökning under graviditeten och vi har nu de senaste två månaderna skapat oss ett extremt jobbigt sockerberoende!! Min sambo har dessutom en sjukdom (AS) som innebär att han mår bäst av att röra på sig och inte gå upp i vikt då hans leder får ta mycket stryk.
  Ni kan bli vår räddning i denna onda spiral vi fastnat i. Vi behöver er väldigt mycket helt enkelt :)

  Helisa@live.se
  //Helena (och Kenneth)

 61. Anonymous says

  Hej!
  När jag var 13år blev jag sjuk i anorexia (pga mobbing), jag gick ner mycket i vikt och blev inlagd på sjukhus. Därefter har jag kämpat med mina konstiga tankar, med att gå upp i vikt och med mitt förhållningssätt till min vikt, kost, kropp, träning och tankar om mig själv. Jag är idag 22 år och frisk sedan många år tillbaka, men jag är fortfarande underviktig. För ca 5 år sedan började jag styrketräna och jag blev fast! Jag tycker det är roligt och jag vill bli stark och muskulös. Det ger mig självförtroende att styrketräna! Jag har även konkreta mål som att klara en chins och en dips. Jag har svårt att sätta delmål och träna varierat, vilket gör att jag lätt tappar motivationen. Jag är trött på att vara underviktig och smal! Åren går och jag ser fortfarande ut som 15 år i kroppen. Jag skulle så gärna vilja ha er hjälp med att gå upp i vikt, få kvinnliga former, bli starkare, få ny motivation, få en bra balans mellan kost och träning och komma närmare mitt mål om att klara en chins och en dips. Jag kan vara riktigt envis om jag har bestämt mig för något, som om jag vinner lovar jag att ge 100%!

  Skulle bli så oerhört glad om jag vann!

  Jag gillar dig på facebook sedan länge tillbaka (tyvärr har jag inte instagram).

  Mvh Jessica
  syrendoft@hotmail.com

  • Anonymous says

   Kan tillägga också att jag är några hg från att vara normalviktig, jag är frisk och mina blodvärden är bra. Jag kan äta allt, jag äter varierat och mycket, men har en mycket högt energibehov vilket gör det svårt att gå upp i vikt.

   Mvh syrendoft@hotmail.com

 62. says

  39 årig trebarnsmor som totalt tappat all ork och lust och behöver en rejäl spark i rätt riktning.. Är op för giftstruma och är alltså utan sköldkörtel!! Vilket är ganska tråkigt och leder till låg ämnesomsättning 👎.. Jag vill sååå gärna vinna ☺️.. Det är en utmaning för dig eftersom jag faktiskt har svårt att hå ner i vikt hur jag än gör., jag hoppas på vinst för att kunna hjälpa fler sköldkörtel sjuka som gett upp att det faktiskt går med rätt vilja, träning och kost komma tillbaka ännu starkare.. Hoppas på vinst// Annika (lillefot_9@hotmail.com)

 63. Madeleine Fall says

  Jag har de senaste två, tre åren tränat och tänkt på min kost efter bästa förmåga. Nu vill jag ta mig vidare i träningen och framför allt kosten. Vad händer med en 43-årig (normalviktig) kropp efter tre månaders fokus på kost och träning?

 64. Anonymous says

  Jag har så svårt att hitta balans. Det är väldigt mycket svart eller vitt, allt eller inget.Detta är något jag är medveten om och har försökt jobba bort men utan att lyckas. Jag älskar att träna och gör det flera gånger i veckan, jag älskar att baka, jag älskar mat och att tillaga den. Men jag är expert på att inte hitta balansen i det hela, vilket näst intill alltid leder till för lite energiintag och som till sist leder till att jag mår dåligt och inte orkar någonting. Detta kompenseras därefter med för högt energiintag vilket också leder till att jag mår dåligt. Jag behöver hjälp att hitta balansen för ett långsiktigt perspektiv, så att jag äntligen kan få till både träning och kost som i sin tur gör att jag kan öka mitt välmående. Jag behöver någon som drillar mig så att jag sedan kan drilla mig själv på rätt sätt. Jag har så många gånger varit på väg att anlita någon hjälp för detta, men är student och har helt enkelt inte ekonomin för det. Jag hoppas innerligt på vinst här, och ser fram emot att lägga tid, kraft och energi på rätt saker tillsammans med er, istället för att ödsla tid, kraft och energi på fel saker själv.

  Följer dig på både Facebook och Instagram.
  malin.ahl.bengtsson@hotmail.com

  //Malin

 65. Amanda Johansson says

  Skulle göra allt för att få detta! Ska till LA i slutet av februari och skulle mer än gärna trimma till kroppen lite och samtidigt kanske kunna lära mig mer om att hitta en bättre balans i träning och kosthållning. Men samtidigt är jag tveksam efs jag tycker träningen går rätt bra nu (är rädd att jag ska tappa för mkt i styrka om jag gör det här själv) plus att jag tycker mig ha upplevt lite problem med min ämnesomsättning. Så jag är lite kluven till att ta tag i det här själv. Dessutom kanske vi får hem en omplaceringshund här snart, vilket kan betyda att jag inte har tid till träning 5 dagar/vecka några veckor framöver (betyder dock inte att jag inte skulle kämpa mot samma mål, känner mig väldigt motiverad inför det här), och därför skulle behöva hjälp för att optimera både kost och träning! Har följt dig länge nu och gillar verkligen ditt sätt och dina tankar om mat och träning. Det skulle kännas tryggt att få ta del av ert upplägg.

  Har delat på facebook och följer dig både där och på instagram såklart. Min mail: amandaa90@hotmail.com

 66. says

  Hej,
  Jag följer dig på Facebook och har din recept-app som jag tycker är rätt inspirerande även om jag saknar lite ”finesser” där som jag mailat dig om innan =)

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha en coachingplats hos er då jag varje år tycks komma till en punkt i min kost och träning där det inte spelar någon roll vad jag gör, hur jag äter eller tränar. Jag tycks aldrig komma över platån och det har retat mig i snart 5 år nu sen vi fick barn. Innan var det inga problem att få till en hyffsad fysik inför sommaren.
  Men nu när man passerat 40 och är 2-barnspappa tycks det inte gå alls längre. Vikten har stagnerat och fettprocenten likaså.
  Formen är väl hygglig för en 40+, men jag känner att jag inte vill stanna där. Jag behöver få till det sista för mitt arbete. För att stå emot den tuffa vardagen med stress och yttre påverkan så krävs det att jag har en bra och stabil fysik. Jag har kört på sedan förra sommaren och håller fortfarande på och kämpar med träning, mat, cardio och nästan helt celibat från skräp och alkohol, men lika förbenat så har jag fastnat även denna höst och vinter.

  Behöver lite nya vägar, alternativ kost i rätt mängd och sort. Jag tror att jag har rätt bra koll på min träning. Möjligen att jag kanske tränar för mycket eller kör för många cardiopass.
  Något blir inte rikitgt rätt och skulle väldigt gärna få hjälp med att ta mig vidare till nästa nivå så kroppen håller många år till både för mina barn och för att klara den tuffa vardagen på arbetet.

  Ha en skön jul =)

  /Magnus
  tacsec@hotmail.com

 67. Anonymous says

  Hejsan ! Är en kille på 25 år, väldigt intresserad av styrketräning och har varit aktiv inom det ett antal år, fått väldigt bra resultat och kunskap inom träningen. Kosten fungerar ganska bra men skulle behöva större kunskap inom det området för att kunna utvecklas och bli ännu bättre då jag skulle vilja öka min vikt o muskelmassa har stått stilla på samma vikt ett bra tag nu. Är glutenintolerant. För mig skulle denna utmaning vara riktigt rolig och lärorik. Har sett framemot en sådan utmaning och skulle ge 110% då jag brinner för detta intresse

  Med vänlig hälsning / Erik
  e-larssson@hotmail.com

 68. Martina Noreliusson says

  Hej Sanna! Gillar sidorna sedan förr, men har nu delat inlägget. Anledningen till att jag borde vinna är för att få en extra skjuts att nå mina mål om att kunna utföra fitness five upplägget till sommaren 2015. Jag har efter många år med skrev självbild blivit hjälpt av din blogg och börjat satsa mer på prestation i styrka istället för att mäta resultat i hur jag ser ut. Att få din och Davids hjälp att prestera det bästa jag kan vore en ära och det skulle ge mig extra motivation utöver den jag redan har.

  Med vänlig hälsning
  /Martina Noreliusson, martina.noreliusson@gmail.com

 69. Fredrik says

  Började själv träna för första gången för ca 18 månader sedan. Tidigare hade jag aldrig varit på ett gym (är idag 41år). Nu tränar jag 5-7 dagar i veckan och mår bättre än någonsin . Jag vill vinna detta till min fantastiska fru som även hon försöker få gymtid och hemmaträning att gå ihop. Hon jobbar varierade tider och har inte samma förmån som jag att träna under arbetstid. Hus och fem barn tar även upp en del av tiden. En coachning med mat och Kombinerad gym/hemmaträning skulle vara den bästa starten på 2015 som någon kan önska sig.

  Mvh
  Fredrik
  Primetime069@hotmail.com

 70. Anonymous says

  Hej Susanna!

  Vilken möjlighet!

  Mitt mål är att lära mig fixa både vardags och festmat som gynnar kropp och hälsa för hela min familj. Ditt tänk och dina recept skulle helt klart hjälpa mig med det.

  Mitt delmål är att det först ska vara ett självklart val för mig.

  Jag har kommit en liten bit på väg. Jag har börjat förändra min kost, jag äter inte hämningslöst och börjar aldrig om på måndagar. Jag tar plats på gymmet och jag prövar nya saker och frågar mig fram om jag behöver. Kost och träning har sakta men säkert börjat bli en del av mig varje dag och inte bara periodvis.

  Men det står still! Jag kommer inte längre. Jag kan inte gå ”all in”, inte utan stöd och hjälp. Jag vill ha hjälp med att få variation i min träning och hitta alternativ till mat som inte ger resultat. Resultatet jag vill ha är muskelvolym och tappa det slappa. Jag vill känna mig fit! Jag vill se se fit ut! Jag är redo!

  Jag skulle känna mig privilegierad om jag fick bli coachad av er!

  Jag gillar dig redan och har delat!

  Vänliga hälsningar,
  lillysmejl@outlook.com

 71. says

  Jag har kommit lång väg på min hälsoresa men har nu fastnat både i träningsväg och matväg. Jag saknar pushen och självförtroendet att våga ta tyngre vikter på gymet. Jag saknar pushen och inspirationen att våga utveckla maträtter(specifikt att baka med proteinpulver!).
  Jag skulle alltså behöva detta för att komma förbi min barriär och förhoppningsvis därefter komma vidare själv!

  emelie.richter@gmail.com

 72. Anonymous says

  Hej!

  Träning har alltid varit en naturlig del av mitt liv men utan några egentliga mål. Men 2014, efter 3 barn i tät följd, bestämde jag mig för att utvecklas och sätter upp mål som; ökad styrka, smidighet och uthållighet. Jag lade även extra fokus på vad jag åt. Och hur både min kropp och knopp har svarat på detta. Det är en sådan härlig och nästan obeskrivbar känsla att få utmanas!!

  Jag har även under denna tid följt din blogg som hjälp mig med både inspiration och recept.

  Nu känner jag att det är dax att ta nästa steg och öka ännu en nivå, 2015 och jag vet att du kan hjälpa mig med detta!!

  Mvh

  Jenny Lingvall
  jennylingvall@yahoo.se

 73. says

  Jag har en muskelsjukdom vid namn Paramyotonia congenita som gör det svårt för mig att röra mig som en frisk människa. Jag har gått ner ca 27 kg själv men skulle behöva hjälp för att komma närmare mitt mål och detta vore en ypperlig hjälp! :) Tack för mig! Mvh Emelie

 74. says

  hej, har gillat dig på instagram och facebook bra länge nu. Jag är verkligen i behov av en kickstart nu på det nya året, året som varit har inte varit det bästa på många sätt och motivationen för att sköta kost och träning har varit lika med noll. Ligger ca 20kg plus på vågen just nu, själv lyckats gå ner 10 men detta under en period på ett antal år. Har dessutom som mål att kunna genomföra GU-F i mars och min kondition är under all kritik och även styrkan så behovet av att komma igång är stort!

  Håller tummarna för att jag vinner :)
  hälsningar Elionor
  clownen84@hotmail.com

 75. Anonymous says

  JAG BEHÖVER EN EXTRA MAMMA!

  Min familj är en riktig gottegris och soffpotatisar. Under hela mitt 18-åriga liv har jag ätit ”skräpmat” och mår inte bra av det. Jag vill göra en förändring och starta 2015 starkt. Jag har försökt i mer än 2 år men kommer tillbaka till ruta ETT hela tiden. Jag behöver en person som vill och kan stötta mig genom denna otroliga resa. Jag håller alla tummar och tår att du vill bli min extra mamma och hjälpa mig.

  Jag har gillat dig på FB och insta + delat inlägget

  Stiina.le@hotmail.com

 76. says

  Hej!
  Jag är en 27-årig tjej som går upp-och-ner i vikt som en jojo. Jag har en rubbning som många kvinnor har, PCO (polycystiska ovarier) vilket gör att jag har svårt att bli gravid och går lätt upp i vikt. Jag skulle bli jätteglad om jag kunde vinna detta och få hjälp med en hållbar kosthållning som gör att jag kan hålla min vikt och på så sätt lättare bli gravid.

  Följer dig på FB och insta sedan ett tag tillbaka och du har med din blogg redan hjälpt mig att äta sunda frukostar.

  Mvh Sanna.aurelius@gmail.com

 77. Anonymous says

  Efter fyra graviditeter händer det mycket med kroppen (senast för 8 mån sedan). Lös hud och dåligt självförtroende. Jag skulle vilja ha hjälp med att tajta till mig och samtidigt bygga lite muskler. Tror till och med att det hade blivit en utmaning för dig 😉

  Mvh Linda Rosenquist
  frjode@yahoo.se

 78. says

  Hej!
  Jag har under många år löptränat och jag älskade det. Har sedan i somras bara fokuserat på styrketräning. Jag orkar mer än innan och ser starkare ut men jag tycker att det borde skett en större förändring på ett halvår. Min mens är fortfarande borta även om jag sköter maten. Något fattas känner jag men jag vet inte vad och det hade jag behövt hjälp med.
  Jag fick min PT och Kost-licens i somras och ska nu börja jobba som Personlig tränare och Kostrådgivare på ett gym där jag bor. Jag vet mycket om kost och träning men jag har inte jättestor erfarenhet bakom mig av just styrketräning. Har ju mest konditionstränat innan.
  Jag skulle vilja få hjälp av dig för att se hur du lägger upp ett kost och träningsprogram för att bygga starka och synliga muskler. Undrar om det skiljer något mellan ditt och mitt upplägg. Man kör lätt sitt eget race men jag tror att det är bra att ibland få hjälp av andra. Jag vill bli en biffig och stark tjej som verkligen ser ut som en PT. Det hade varit kul att se om man ser en större förändring på min kropp efter tre månader med dig. Dessutom är det ett sätt för mig att sedan förstå hur mina framtida kunder kommer känna sig. När de lägger sin kropp i mina händer. Jag vill lära mig ännu mer om kost och styrketräning för ökad muskeltillväxt för att hjälpa mig själv och andra på ett bättre sätt. Det bästa sättet att lära är att göra själv.
  Vill nå mitt mål snabbare helt enkelt och jag tror att jag kan göra det med din hjälp eftersom du har mer erfarenhet bakom dig.

  Med vänlig hälsning
  Sofie Thorsén
  soffan_thor@hotmail.com

 79. says

  Hej! Jag vill nominera min Svärmor som fyller år på Nyårsafton! Hon fick barn tidigt och har aldrig riktigt fått lägga tid på sig själv. Nu har hon kämpat med vikten fram och tillbaka många år och har nått långt själv. Den sista biten hade hon behövt hjälp med, eftersom hon är så glad för att hjälpa andra men aldrig ber om hjälp själv så tänkte jag göra det åt henne. Hon är snart 46 år och både springer och promenerar, går även till gymmet några gånger i veckan. Hon har nog provat alla dieter där är, men hon behöver hjälp med att styra upp kost och träning för att få resultat. Jag vet att detta skulle vara drömmen för henne, att få hjälp av någon som är så kunnig. Har sett att även hon är inne på din sida för recept och inspiration, men hon skulle aldrig ta detta steget själv. Snälla låt min svärmor få denna underbara julklapp!

  Mvh
  Sara Wahlberg
  morgenstern_@msn.com

  Svärmor: Susan Axved
  saxved@hotmail.com

 80. Anonymous says

  Mitt mål är att gå ner i vikt, antal kg kvittar men när jag når mitt mål ska magen inte hänga över ett par byxor i stl. 38 som pricken över i:et ska ryggvalkarna endast vara ett minne blott. Envis och just nu mammaledig med tid för både träning och bra kost.
  Skoldlinda@hotmail.com
  //Linda

 81. Barbie pedersen says

  Jag har alltid drömt om en hälsosam kropp. Kunna tävla i styrka och vara nöjd med mig själv. Började komma igång för ett och ett halvt år sedan. Sen blev jag gravid och fick världens underbaraste son. Nu hänger allting på fel ställe och det känns värdelöst. Jag skulle behöva hjälp att nå mina mål, vara nöjd med mig själv och vara den mamman min son förtjänar. Inte någon som inte tycker om sig själv :/ skulle jag vinna detta skulle jag vara förevigt tacksam. Och vi kanske skulle kunna fortsätta mot mina mål med er som hjälp. Tills jag kommit helt till mina tävlingar.

  Jag finns på blondbabyangel_@hotmail.com

 82. says

  Lovade mig själv då jag blev gravid med andra barnet att det inte skulle ta 6 år som med första innan jag tog tag i vikten. Vårt andra barn fick kolik, mjölkallergi och jag otroliga biverkningar av mini pillerna som skrevs ut till mig. Detta resulterade i allt annat än det jag lovade mig själv. Sonen är 6 månader, källaren fylld av tränings saker och jag har viljan till förändring. Saknar den sista knuffen för att komma igång, att göra den där förändringen som jag vet att jag kan göra för att kunna få må bra med min kropp igen.

 83. Anonymous says

  Hej detta skulle kunna hjälpa mig i livet som hag känner är på väg från mig har tappat både gnistan och mer , känner att jag nåstan har givet upp har kämpat i 4 år och inget hjälper så jag ger detta en sista chans , har gått ner från 138 till 108 på 2 år sen står jag still och magen hänger känner mig ej till ro längre och knäna köns men vill längre ner vad ska man göra pleas help

  Jag@telia.com

 84. says

  Hej Sanna & David!
  Har under mina fyra år på gymmet/köket utvecklats skapligt bra, och planen är att påbörja min tredje seriösa diet 1/3 2015 (ej tävlingsplaner). Har i stort sett gjort samtliga misstag i boken som tillhör utveckling så nu känner jag mig redo att skapa mitt så här långt bästa jag. Varför behöver jag hjälp om jag nu har sån koll? Har under mina aktiva år inte tagit en enda pt-timme eller hjälp i köket, och jag är övertygad om att med er samlade erfarenhet kan jag utvecklas ytterligare och lära mig nya saker om min kropp. Kunskaper som jag i nästa led kan använda för att motivera mina följare på Fitnessmat.

  Vad kan vara roligare än att jobba tillsammans med stora förebilder?

  God fortsättning!

 85. Tina says

  Hej!
  Till att börja med så skulle jag vilja tacka för en grymt bra blogg!
  Jag skulle vilja vinna detta eftersom jag tror att ni skulle kunna hjälpa mig att få min motivation till träningen tillbaka igen! Just nu finns den inte där & det blir som en ond spiral för mig då jag (som alla andra) mår sjukt bra av träningen – den gör mig lycklig och självklart mer hälsosam. Det senaste 1,5 året har jag arbetat 80% och pluggat 100%, vilket har en stor inverkan på både min fysiska och psykiska hälsa. För att inte gå in i väggen så skulle jag vilja få min motivation tillbaka och komma igång med träningen igen.
  Sen vore det toppen att få hjälp med inspiration till en annan kost också – då läkarna har gett mig diagnosen IBS & jag, tillsammans med en dietist, har kommit fram till att jag mår bäst av att äta enligt FODMAPS-dieten (vilket innebär i stort sett att jag inte får äta gluten eller laktos, samt MASSA andra saker). Att äta enligt denna dieten är inte alltid det lättaste eftersom det är så mycket jag bör undvika. Men jag hoppas att ni ska kunna hjälpa mig lite på traven!

  Hoppas att ert 2015 blir underbart!
  Mvh Tina (tina_henriksson89@hotmail.com)

 86. Anonymous says

  Jag vill återfå min motivation för träning och sund kost. Jag tränade kontinuerligt och åt hälsosamt och inga superstora portioner, under nästan ett helt år. Just nu är träningen på noll och mitt ätande okontrollerat :(
  H Rea
  rea_vikstrom_@hotmail.com

 87. says

  Hej!
  Jag skulle vilja se hur långt jag kan utveckla min kropp trots att jag inte är purung längre. Idag är jag 45 år och började för ca 1,5 år sedan med styrketräning. Ungefär samtidigt började jag även tänka mer på vad jag stoppar i mig, men saknar ett helhetskoncept. Famlar en del mellan olika läror och tankegångar. Det skulle vara otroligt spännande att se hur jag skulle kunna utveckla min kropp maximalt, trots min ålder…;-) MVH Cecilia (cecilia.hjelm@zonline.se)

 88. Anonymous says

  Hej!
  Jag har alltid varit en sportig tjej. Sedan jag var 5 år har jag spelat fotboll och när jag blev äldre gick jag upp på elitnivå. Jag tränade 8 gånger i veckan och hade en väldigt fit kropp. Jag slutade dock med fotbollen när jag var 17 och efter det gick det utför. Jag har aldrig behövt tänka på att träna min kropp eftersom jag såg fotbollen som en hobby. Jag är snart 21 år och väger 20 kg mer än vad jag gjorde för 4 år sedan. Jag har testat 100 olika dieter och försökt bli av med vikten, men ingenting bar fungerat. Så att vinna det här skulle betyda guld för mig. (Fanny_ahlinder@hotmail.com)

 89. Frida says

  Jag har följt dig länge och verkligen utvecklas i köket tack vare dig! Jag skulle vilja vinna onlinecoachning till mig och min tvillingbror. Vi är båda 23 år och har alltid sportat och varit aktiva. Sedan vi slutade med våra bollsporter har vi övergått till styrketräning och båda älskar det! Det vore jättespännande att se hur vår träning och våra kroppar reagerar om vi fick experthjälp! Vi är båda drivna, energiska och skulle gladeligen satsa helhjärtat på att uppfylla våra mål. Det vore helt fantastiskt att få inleda 2015 med en sådan resa tillsammans med min bror och med dig som jag har sådan oerhörd respekt för!

  Mvh Frida
  friiiidaa_92@hotmail.com

 90. Anonymous says

  Hejsan!

  Jag vill vinna helt enkelt därför att jag börjar bli för stor. Då menar jag inte 3kg överviktig, utan närmare 25. Jag anser det viktigt för min egen hälsa, både fysiskt och psykiskt att gå ner i vikt då detta är något som ofta tär på mig. Vill visa mig själv att jag klarar det, men jag behöver hjälp. Stöttning, någon som tror på mig. Jag vill vinna för att nå detta mål. Gå ner i vikt alltså, och samtidigt bevisa för mig själv att det är möjligt. Jag har provat en hel del dieter och träningsformer, men det verkar inte funka. Så därför skulle det vara en otrolig hjälp om jag vann. Det är viktigt för mig.

  MvH
  Elin

  elintjejen@gmail.com

  • Anonymous says

   Hej, jag skulle bli superglad om jag fick möjligheten att ha dig som coach! Jag tränar regelbundet och äter hälsosamt men utan resultat! Jag behöver helt enkelt få hjälp med att komma ur comfortzon när det gäller träning och lära mig ännu mer om en hälsosam kost. Jag vill bevisa att man kan även om man är 39 år och har två barn.
   Hälsningar
   Linda (hokvagen20@hotmail.com)

 91. Rebecca says

  Hej! En sådan här möjlighet är ovärdelig för mig. Jag går en treårig dansutbildning som förhoppningsvis ska vägleda mig ut i den konkurrensfulla dansvärlden. Idag känner jag att en konpletterande träning (till dansen) saknas. Och detta är perfekt! Med rätt coaching i träning/mat tror jag verkligen att jag skulle hitta mig själc både som människa och dansare. Med en sådan här möjlighet skulle min självkänsla bli mycket bättre och osäkerheten mindre. Jag skulle få en kick till att verkligen jaga min dröm om att få göra det jag älskar.

  Tack för en fin möjlighet.
  Mvh Rebecca

  rebecca.m.andreasson@gmail.com

 92. says

  Att få chansen att ännu en gång kunna kränga på sig de kläder man har i garderoben utan att känna sig som en oproportionelig kassler skulle vara trevligt! 😄
  Att kunna visa mina huliganer till kids att man inte behöver se ut som ett skrynkligt sviskon efter tre barnafödslar hade definitivt också varit uppskattat. 😄
  Att kunna dra på sig endast en bikini utan att känna behovet att att komplettera den med en svart läcker sopsäck är väldigt åtråvärt.😊

  Jag skulle hemskt gärna vilja kickstarta det nya året med er hjälp att komma i form- för som ni märker på mitt inlägg är jag en ganska liiiiiiiiiiiten stor bit därifrån idag 😜

  Kryssar fingrarna och håller tummarna (svårt att göra på samma gång.. Men det GÅR! Precis som jag hoppas att det gör att få iordning på en trött, sliten och sladdrig trebarnsmorsa 😄)

  Min mail:
  s.joelsson@hotmail.com

  Bugar djupt, lyfter på plommonstopet och tackar ödmjukast för chansen till denna toppenjulklapp! 🎅😊

 93. says

  Hejsan!

  Jag har varit ”för smal” under hela uppväxten och desperat försökt gå upp i vikt genom att inte röra på mig och äta onyttigt. Det enda det har gett mig är tappad kondition, dålig disciplin och ont i kroppen. Inte ett kilo gick jag upp. Nu är jag 22 år och har äntligen fått en helt annan syn på vad min kropp är värd. Jag är tacksam för allt den kan göra för mig och vill nu betala tillbaka. Jag vill vinna det här paketet för att göra mig stark igen, både psykiskt och fysiskt.

  Min mail:
  lovisaglennfalk@gmail.com

  Gott nytt år!

 94. says

  Hej!
  Jag skulle älska den här julklappen och lite hjälp med morgondagens nyårslöfte =) Min resa mot ett hälsosammare jag började i våras. Idag är jag 15 kilo lättare (16 kilo lättare före jul, om sanningen ska fram) och med aningens mer muskler. Det är verkligen jätteskoj att börja styrketräna igen efter några års uppehåll. Nu har jag fått blodad tand och vill lära mig ännu mer. Igen skulle bli gladare än jag om ni ville hjälpa mig mot ett muskulösare 2015.

  PS. Det där med SockerSara får jag byta ut mot SteviaSara framöver =)

  Gott nytt år
  Sara

  jajisen@gmail.com

 95. Anonymous says

  Hejsan!
  Det skulle vara en otroligt bra hjälp för mig att vinna.
  Jag har så svårt att förstå och få ihop kombinationen av kost och träning.
  Alla säger att det bara är att söka på internet men det är det inte för en som inte förstår.
  Jag är inte i behov av att gå ner i vikt utan jag vill bara forma om kroppen.
  Är nämligen som ett päron i kroppen .
  Därför skulle det vara underbart att vinna detta där det är ett komplett program att bara följa.
  Träningskort har jag redan men kommer inte till skott.
  Motivationen finns men inte kunskapen.
  Så nu håller jag tummar Och tår för att vinna .

  Mvh Eva
  Neldemyr@hotmail.com

 96. Daniela says

  Hej!

  Jag har följt din blogg länge och jag uppskattar verkligen dina inlägg och din sunda syn på kost, träning och hälsa. Jag tränar ca fyra gånger i veckan men behöver hjälp att ta mig vidare då jag förvirrar mig själv allt för ofta. Jag har byggt upp en stark kropp men behöver hjälp att bli av med en del fett och hur många gånger jag än har försökt själv så har jag aldrig lyckats. Har jag gjort det så har det inte hållit i sig mer än någon vecka… Om jag skulle vinna skulle jag verkligen ge järnet eftersom jag tror på er. Världens bästa julklapp! Nu håller jag alla tummar och tår :)

  danni194@hotmail.com

  Mvh Daniela

 97. says

  Hej och stort tack för din underbara blogg! Du har hjälp mig att få upp ögonen för en helt ny värld och jag bakar som aldrig förr och älskar det =)
  Detta vore en underbar julklapp att få vinna. Nu har jag kämpat i två år för att gå ner mina gravidkilon och äntligen lyckats! Nu är jag redo för nästa fas med att bygga mer muskler och att få kosten till att bli en bestående livsstil. Detta skulle vara en enorm hjälp och helt ärligt skulle jag behöva lite pepp efter allt kämpande för mig själv.

  helenamoren@hotmail.se

  Mvh Helena

 98. Sara Lindroos says

  Jag vill inte bara vinna, jag skulle verkligen behöva det också.
  Jag är 20 år och har varit mer eller mindre ätstörd nästan hela mitt liv. Haft ett dåligt förhållande till mat, och framförallt mig själv och min kropp. Alltid tyckt jag varit för stor, för oformlig och ätandet har varit fyllt med skuldkänslor, eller svullande. Jag har tränat mycket i perioder men aldrig fått någon bra balans. När jag tränat har det lätt blivit för extremt, både med träning och kost, vilket gjort att det fallerat och jag tryckt i mig godis när kroppen skrikit efter energi. Jag skulle behöva hjälp för att få träning att kännas roligt, för att må bra. Att bli en sund och glad 20-åring, ja det är det jag vill bli! Och jag tror ni två är den bästa hjälp som går att få på den planeten!

  asailo-3@student.ltu.se

  Hoppfulla hälsningar Sara

 99. Anonymous says

  Jag har aldrig vunnit något i hela mitt liv, jag tror iofs inte att jag skulle blivit lyckligare av det heller.
  Men ska jag för en gångs skull dra hem guldvinsten så är det i detta skede!!
  Det hjälper förmodligen inte med någon vidare fjäsk eller ömkan för att vinna, men jag kan ärligt säga att mitt adrenalin går igång på bara tanken om förändring.

  Hjälp mig att lyckas nå mina mål & nyårslöfte till 2016. Jag har misslyckats för många gånger nu..

  Kram från Anna

  Annakarlss0n@hotmail.com

 100. says

  Hej Sanna!
  Jag har fått möjligheten att fått hjälp av dig och David senaste 3 månaderna. Och jag har aldrig känt mig i så bra form! Starkare, mer vältränad och mer uthållig! Jag är verkligen supernöjd över resultaten jag fått hittills men är orolig över hur det kommer gå nu när säsongen drar igång. Mitt stora mål nästa år är att ta mig till VM i Kanada och jag tror verkligen att du/ni skulle kunna vara skillnaden till att det skulle kunna inträffa. Så jag skulle bli väldigt glad om du/ni skulle kunna tänka er att hjälpa mig att uppnå mitt mål 2015. Tack för en fantastisk blogg och väldigt goda recept! Gillar verkligen Tasty Health Appen, använder den flitigt!

  Kram Annica

  svenne03@hotmail.com

 101. Anonymous says

  Jag vill vinna till min sambo, världens bästa nyblivna pappa till vår dotter!

  Han är sugen på triathlon i år. Han är seiös i det han gör, men skulle nu under de mörka månaderna behlva en liten extra kick och få lite mer struktur på träningen. Han säger också att han vill bliv av med några kilon, så ett kostsupplägg skulle sitta fint (även kul för mig med nya recept då jag pga matlagningsintresse står för mesta jobbet i köket)

  Hoppas hoppas…

  Gott nytt år!

  Jeanette.lindberg@hotmail.com

 102. Anonymous says

  Hej!
  Jag vill vinna därför att jag är motiverad, mottaglig och väldigt redo!
  Om jag vann skulle jag gå in helhjärtat i att utmana mig själv med hjälp och stöd från er. Det skulle vara otroligt kul!

  erika.rolander@live.se

  MVH Erika Rolander

 103. Anonymous says

  Hej på er,

  jag skulle behöva er hjälp att gå upp i vikt. Vet att det inte låter så svårt, men faktum är att jag haft samma matchvikt sen jag mönstrade. Tanken är att det skall bli mer muskler och målet är att få ett hälsosammare liv. Jag känner att jag inte alls har samma fysik som förr och vill gärna hitta tillbaka till en atletisk kropp.

  Jag har en underbar hustru som har bra koll på vad man skall äta och genom det har jag själv blivit uppmärksammad på vad det är vi stoppar i oss. Vi har olika förutsättningar då jag behöver ha ett annat kostintag. Jag lagar all mat från grunden och undviker halvfabrikat.

  Det vore ett toppentillfälle att bli coachad av er

  Bästa hälsningar
  Stefan // wedste@gmail.com

 104. Sofie Rydingsvärd says

  Jag fick en dotter för 4 månader sedan. Under graviditeten gick jag upp 26 kg och jag hade sedan tidigare en övervikt på 10-15 kg. Har ca: 30 kg kvar att gå ner tills jag når min målvikt, och vet inte hur jag ska bära mig åt!?! Har alltid varit överviktig, sockerberoende och jojo-bantat. Men nu jäklar ska jag klara av att ändra min livsstil en gång för alla! Men jag behöver hjälp!! E-mail: zoofie87@hotmail.com

 105. Marie says

  Jag har haft ett ganska bra mat- och träningsår 2014, men nu sista månaderna har det varit lite mycket både på jobbet och hemma, vilket medfört att jag tappat bort mig själv på vägen. Detta skulle innebära en nystart för mig, att komma på rätt väg igen. :) Har följt dig ett tag både här och på Insta och tycker att du ger så mycket både när det gäller motivation och alla dina fantastiska recept!
  e-post: marie_skovde@hotmail.com

 106. says

  Jag kommer operera båda mina höfter samtidigt, nu i januari 2015. Skulle behöva denna morot som inspiration, för att hålla motivation på topp! Målet att scenen beträda med Lucia pokalen i all ära… Denna glädje obeskrivligt nära.

 107. says

  Hej!
  Jag har alltid tränat, men inte riktigt fått de bestående resultat som jag velat. Jag är medveten om att 80% av resultaten är kosten och det är det som är mitt största problem. Jag har aldrig lyckats kombinera min satsning med övriga familjen, vilket alltid slutar med att min motivation för maten avtar och man hamnar i fel gängor igen. Är själv tränare både för vuxna och barn och uppmanar dem om vad de ska äta och träna, men känner att man inte själv är någon bra förebild för att jag själv aldrig lyckas hålla det långsiktigt. Jag behöver få en spark i baken framförallt när det kommer till kosten, men även ny inspiration gällande träningen.
  bladhan79@gmail.com

 108. says

  2010 var jag tjock och glad, 2014 är jag starkare, snyggare och gladare!

  2014 har varit mitt bästa träningsår hitills, men 2015 ska bli ännu bättre! För att jag ska lyckas behöver jag hjälp och kunskap utöver den jag skrapat ihop på egen hand de senaste fyra åren.

  Hjälp mig till min drömfysik!

  Kram,
  //
  Linus Seger
  Seger81(a)gmail.com

 109. Anonymous says

  Hejsan Sanna
  Jag tog tag i mitt liv i slutet på augusti 2014. Har minskat 20 kg genom träning och minuskalorier. Detta är en helt ny värld som har öppnats för mig, att hitta dig och din blogg har hjälpt mig mycket på vägen. Skulle behöva dig för att guida mig vidare och känna att jag verkligen vet vad jag gör!
  Hoppas på tur !
  Kram !
  Sanna Andersson

 110. Anonymous says

  Hej!
  Jag är 32 år, småbarnsförälder. Har tränat regelbundet i ca 4 år men stått stilla i utvecklingen i tre av de åren. Mitt stora problem tror jag är kosten! Hur mycket ska jag äta, när ska jag äta, vad ska jag äta? Jag har inte svaren!

  Ett kost/träningsschema tror jag skulle kunna göra 2015 till året då träningen börjar ge ordentliga resultat!

  niklas_barli@hotmail.com

 111. Anonymous says

  Som så många andra har jag i omgångar (många vändor nu) försökt komma i form och få ordning på min kropp. Sen augusti har jag satsat till 100% men den kunskap jag har inom kost och träning. Uppenbarligen inte tillräckligt för trots detta har jag bara lyckats minska 4kg och några få cm. Jag vet inte vad jag gör för fel och skulle verkligen behöva hjälp nu. Jag vill börja leva nu, på riktigt.

  /Sandra, s_1984_@hotmail.com

 112. Anonymous says

  Hej Sanna & David!

  Jag och min sambo vill verkligen vinna detta – vilken kickstart! Vi är ordentligt motiverade till att må bättre och (såklart) även till att se bättre ut. Det långsiktiga målet för oss båda är att kunna få en aktiv livsstil och att ORKA MER. Vi kommer att ge allt! Och kanske även göra detta till en liten inbördes tävling om bästa resultat – om vi båda skulle ha turen att bli valda :)

  Givetvis är detta gillat och delat!

  Hälsningar Madeleine & Jonatan
  ( mpramgren(a)gmail.com )

 113. says

  åh skit detta missade jag helt, såg det när du nämnde dem på fb, ååh synd!
  Ska försöka hitta ett sätt att lyckas i år, behöver gå ner typ 20 kg.. gått upp för många sambo kilon, sedan på det åt jag kortison som gjorde att jag gick upp ca 10 kilo av och måste få bort dem. Men vi ska resa i juli så det får bli min motivation till att träna och ändra kosten :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *