Ny Questbar-smak!

Jag brukar oftast ha riktigt bra koll på nya roliga och hälsosamma produkter, butiker och restauranger eftersom jag älskar att gå runt på stan och spana efter nyheter och även googla runt i internetbutiker och bloggar efter saker jag kan använda till bakning och godsaker. Det är nästan farligt att släppa lös mig  påWhole Foods eller liknande butiker,  jag kan gå runt i timmar (jag menar bokstavligen timmar!) och kolla på alla olika livsmedel….galet! Är ni också så?!

Trots att jag brukar ha koll hade jag faktiskt missat den här nyheter, antar att det kanske är ett tecken på att det varit lite väl mycket jobb senaste tiden :)
Kolla!!!

En ny Questbar med minchokladsmak! Låter helt underbar och om man ska lita på de recensioner jag sett på Instagram ska konsistensen vara lite mjukare, precis som den senaste S’mores-smaken, och den ska vara riktigt chokladig med minchokladbitar i. Någon av er som fått tag i den och testat?

Nu är det bara snällt att vänta tills den kommer till Iherb.com eller till Sverige, vilket tyvärr brukar ta lite tid. Jag får köpa den i USA när jag ska dit i sommar helt enkelt!

Comments

 1. says

  Hahha Sanna! Jag är precis likadan. När jag är utomlands letar jag ofta upp ställen som Whole foods eller lite större hälsokost butiker. Jag älskar det! Man får släpa ut mig bitandes och sparkandes därifrån!

 2. says

  Hotel Azzi Florence hotel center is located in the historical centre of Florence.It’s situated inside an ancient palace in the district of San Lorenzo (famous for its market), just a few minutes walk from the station, Santa Maria Novella, from the Fortezza da Basso and from the Cathedral.It ‘a special hotel combining hospitality and creativity, to give to its guests all the flavor of a warm and original environment.Our staff is always helpful and will welcome you with simplicity and kindness to let you organize your stay in Florence at best.

 3. Cecilia says

  Hej Susanna! :)
  Jag läste för ett tag sedan om din senaste Londonresa.
  Jag ska själv dit om två veckor och jag har skrivit ner dina tips på matställen.
  Jag undrar en sak. Jag gillar precis som du att gå runt i mataffärer lääänge. Så Whole Foods ska jag absolut in i. Vad kan du tipsa om att köpa där inne? Tänker om det är något speciellt som finns där men som man inte hittar i svenska butiker. Något som är extra prisvärt? :)
  I vilket fall så är det ju kul att bara gå runt och titta och köpa det som verkar nytt och spännande.
  Tack för en härlig blogg!
  Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *