Tasty Health appen är släppt!

Fredag morgon och jag håller på att packa väskan för att åka till Västerår och coacha Marie i Team Proteinbutikens utvecklingsteam som ska tävla på SM i morgon. Det ska bli superkul och även om det är lite jobb på lördagen så känns det som semester att bo på hotell….längtar redan till hotellfrukosten, ha ha!
Är det några av er som ska till SM och titta? Kom gärna fram och säg hej i sådant fall! Som vanligt packar jag med mig lite Questbars, nötter, proteinpulver lite proteinmuffins till mellanmål i väskan, det är alltid bra att vara förberedd. Det är förresten REA på mitt favoritproteinpulver som jag alltid bakar med, Whey Complete, på Proteinbutiken i helgen så passa på!

Jag hade egentligen tänkt vänta till efter helgen med att skriva något om appen, men jag kunde inte hålla mig. Tasty Health appen är släppt och finns nu att köpa i Appstore!!!!

Det har tagit över ett år från det att jag och Marcus, som utvecklat appen, började spåna på hur vi skulle gå till väga till att vi kände oss nöjda med den. Det har tagit otroligt mycket tid, framförallt för Marcus som suttit och programmerat allt från scratch, men vi är så nöjda med appen och jag hoppas att ni kommer gilla den!

Appen innehåller nyttiga och näringsrika recept, alla näringsberäknade och indelade i kategorierna: glutenfritt, lågkolhydrat, mejerifritt, vegetariskt.
Det som är det fiffiga med appen är att alla recept går att skala efter önskad kalorimängd och efter antal portioner, vilket gör det enkelt att anpassa recepten efter sina önskemål.

Appen stödjer både svenska och engelska och går även att ställa in på svenska eller amerikanska mått. Vi kommer regelbundet att uppdatera med nya recept som inte kommer läggas upp på bloggen och vi kommer även utveckla appen med nya och smarta funktioner.

All feedback uppskattas, vi vill att den ska vara så bra det bara går!!!

Comments

  • says

   Ja, vi har lagt ner enormt mycket tid och jobb på denna app och kommer lägga ner en massa tid på den framöver. Tycker du ärligt talat att 38 kr är mycket? 3 mjölkpaket….

  • Anonymous says

   38 kr är enligt mig rätt så jäkla billigt för denna app, speciellt när så jäkla mycket jobb och kunskap ligger bakom!

 1. Sandra says

  Yaaay! Laddade ner den direkt, utan att ens läsa igenom infon 😀
  Det är första gången jag kommenterar här, men jag älskar din sida och hänger här ofta. Många bra och GODA tips och recept som jag hittat här. Ärligt talat så struntar jag helt i om appen är bra eller ej för dom pengarna för så mycket som jag fått ut av den här bloggen så sponsrar jag mer än gärna för att fler personer ska få möjlighet att ta del av dina recept. Tack!

 2. says

  Mums med hotellfrukost!! SM verkar riktigt kul, så ha det så roligt!! Appen ser ju verkligen grym ut, så himla bra idé att man an anpassa den efter person! Själv gör jag nästan bara egna recept eftersom att det är då jag får det som jag själv vill ha det 😉 Hoppas du haft en bra helg, kram :)

 3. Anonymous says

  Vilken fin app! Men kommer den till Windows phone? skulle lätt betala.
  Tack för en super blogg.
  😀

 4. Anonymous says

  Vill hemskt gärna kasta en massa pengar på Er men kan inte då jag har android, när släpps denna app till android?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *